Prima pagina arrowO doamna frumoasa

O doamna frumoasa

angel223.jpgCazul unei fetite de cinci ani a carei inima a cedat in plina operatie de apendicita.

Imediat ce electrocardiograma a semnalat oprirea pulsului, medicii au lansat procedura de reanimare.

Relatarea Ninei: "I-am auzit spunand ca inima mea se oprise, dar eu eram pe tavan, de unde priveam totul. De acolo de sus, puteam vedea tot ce se petrecea. Pluteam aproape de tavan; de aceea, atunci cand mi-am vazut trupul, nu mi-am dat seama ca era al meu. Am iesit pe culoar si am vazut-o pe mama mea care plangea. Am intrebat-o de ce plange, dar nu ma putea auzi. Doctorii credeau ca murisem.

Atunci a venit o doamna frumoasa sa ma ajute pentru ca stia ca mi-e frica. Ea m-a dus intr-un tunel si am ajuns in cer. Erau acolo flori minunate. Eram cu Dumnezeu si cu Iisus. Ei mi-au spus ca trebuia sa ma intorc la mama mea care era foarte indurerata. Mi-au spus ca trebuia sa-mi continui viata.

Atunci m-am intors si m-am trezit. Cand am vazut lumina, am fost foarte fericita. Mult timp am vrut sa ma intorc acolo. Vreau sa ma intorc la acea lumina atunci cand voi muri."


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii lui Dumnezeu vin la noi in mod ocultat."
James Russell Lowell