Prima pagina arrowNumele ingerasului meu pazitor

Numele ingerasului meu pazitor

angel195.jpgDupă ce am citit mai multe cărți despre îngeri, mi-am dorit foarte mult să cunosc numele îngerașului meu păzitor. Nu-mi puteam imagina cum aș putea să aflu acest nume. Dar unii prieteni, care erau și ei pasionați de acest subiect, mi-au relatat că știau numele îngerului lor păzitor și că, din momentul în care aflaseră acest lucru, viața lor s-a transformat complet.

O perioadă de timp am fost cam sceptic, nu credeam că și eu pot afla acest nume. Dar mi-am dorit foarte mult și ... la un moment a venit foarte clar și fără drept de greș. A fost o senzație atât de clară încât nu se putea confunda. A venit ca o lumină care a coborât asupra mea. Cred că însuși îngerașul meu păzitor a realizat acest lucru. De atunci, mi-a fost mult mai ușor să-l chem și el venea mult mai repede și mai des.

A urmat o perioadă de transformări profunde, mai ales spirituale, dar care s-au manifestat și în planul fizic. În aduc aminte, de pildă, că într-o zi trebuia să plec cu trenul la o anumită oră și nu aveam timpul necesar să rezolv toate problemele. Atunci m-am rugat lui să mă ajute și mare mi-a fost mirarea când am văzut că am reușit să prind trenul, având toate problemele rezolvate.

Au mai fost și alte “minuni” care au avut loc în acea perioadă foarte înfloritoare.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii lui Dumnezeu vin la noi in mod ocultat."
James Russell Lowell