Prima pagina arrowNoi nu suntem ingeri

Noi nu suntem ingeri

angel216.jpgRafinata, blonda, zvelta, tipic californiana, Nancy Meier da cu usurinta impresia ca are 35 de ani. Este foarte frumoasa, foarte femeie, genul fost manechin. Si totusi are mai mult de 49 de primaveri. Iar atunci cand oamenii o intreaba "care este secretul dumneavoastra?", ea se abtine sa raspunda. Dar secretul ei este experienta sa la granita dintre viata si moarte, care s-a petrecut in gradina ei din Saint Louis intr-o zi a anului 1975, atunci cand voia sa taie creanga cea mai inalta a unui copac. Brusc si-a pierdut echilibrul. Astazi, Nancy explica foarte simplu ca acela a fost cel mai important moment din viata ei.

Iata relatarea experientei ei: "Ma aflam pe ultima treapta a scarii si voiam sa tai o creanga, cand brusc mi-am pierdut echilibrul si am cazut. In timpul caderii, mi-am spus: "Nu va fi foarte grav." Dupa ce m-am lovit violent de sol, scara a cazut peste mine, mai mult peste stomac. Toata viata mi s-a derulat prin fata ochilor ca un film. Asta a fost tot. M-am ridicat un pic ametita si mi-am zis ca in orice caz ar trebui sa trec pe la spital sa vad daca n-am ceva rupt. La spitalul Saint John mi-au facut radiografii dar nu au gasit nimic, dar cum nu ma simteam prea bine, medicul m-a tinut sub observatie. Pe masura ce trecea timpul, ma simteam din ce in ce mai rau, fara sa pot defini clar ce aveam. Dupa doua zile, starea mea se agravase, iar medicul mi-a refacut radiografiile si a descoperit ca ficatul meu se sparsese, iar cangrena nu-mi distrusese numai ficatul, ci si intestinele. A fost o mare invalmaseala. M-au transportat de urgenta la chirurgie unde stomacul meu a fost deschis imediat pentru a fi curatat. Chirurgii nu stiau daca voi supravietui. Timp de trei zile am facut intr-una calatorii in tunel, la capatul caruia vedeam aceasta Lumina.

Prima data, acest lucru mi s-a parut foarte straniu pentru ca m-am vazut dintr-o data... din tavan. Imi vedeam corpul lungit in pat si pe mama mea asezata alaturi. Mi-am spus: "Este ciudat, pentru ca eu sunt in pat, si in acelasi timp sunt aici." Apoi m-am intors si am traversat acest tunel cu o viteza incredibila, cu un sunet foarte ascutit. Ajunsa la capat, am intalnit trei Fiinte de lumina. Nu intelegeam nimic, dar incercam, cum sa spun, sa ma opresc in fata lor. Atunci cand am reusit sa ma opresc, mi-am spus: "OK, am murit, unde sunt ingerii?" Ei mi-au raspuns in gand: "Pentru tine nu este nevoie sa semanam cu ingerii, pentru ca tu nu crezi in ingeri." Si am ras, pentru ca in acelasi timp stiam in profunzimile fiintei mele ca erau ingeri, ingeri adevarati. Era ca un gand, o certitudine pe care mi-o transmisesera.

Privindu-i, aveam impresia ca ei erau comitetul de primire. Semanau cu flacarile unor lumanari. Dar simteam de asemenea ca fiecare dintre ei avea propria sa personalitate, ca erau perfect distincti unul de celalalt. Nu vedeam chipuri, dar simteam personalitatea lor, esenta fiintei lor. Nu vorbeam, totul se petrecea telepatic. Si stiam ca sunt ingeri, mai exact Fiinte de Lumina cu o constiinta proprie, ca si a noastra. Apoi m-am aflat in Lumina alba, cea despre care vorbeste toate lumea, cea care va invaluie cu o iubire infinita, unde fiecare atom al sufletului vostru vibreaza de o iubire pasionala.

A te topi in aceasta lumina este ca si cum te-ai intoarce acasa, a te intoarce in iubirea neconditionata. Aceasta este experienta mea in legatura cu Dumnezeu. Viata mea a inceput sa se desfasoare in trei dimensiuni. A simti efectele actiunilor tale asupra celorlalti te face sa intelegi ce ești cu adevarat. Apoi mi s-a pus intrebarea: "Nancy, tu ce vrei? Sa ramai aici, sau sa te intorci?" Aveam doua fetite mici si un baietel, dar nu voiam sa ma intorc. Voiam sa raman acolo. Va puteti imagina asa ceva? Sa-ti abandonezi copiii? Dar era atat de minunat. Cuvintele nu pot traduce ceea ce simteam.

Am intrebat atunci: "Daca ma intorc, va avea vreo insemnatate pentru familia mea?", si El mi-a spus: "Da, pentru fiul tau." Atunci m-am intors pentru el.” Ca toti ceilalti oameni care au avut EGVM, Nancy Meier a fost transformata de experienta ei. Si daca existenta ingerilor nu o interesase inainte de EGVM, de atunci incolo ea a devenit o certitudine.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si sa stii ca ingerii sunt fiinte sfinte, libere de intunecare prin pasiuni, furie sau tulburare."
Zakariya Al-Quazwini