Prima pagina arrowMisterul ingerilor (1)

Misterul ingerilor (1)

angel246.jpgIngerii au fost cu noi de la începutul Creatiei. Toate religiile majore vorbesc despre existenta lor. Desi sunt discreti ca prezentã, ei sunt mereu cu noi.
Uneori se spune cã intervin în actiunile oamenilor, în perioade de crizã sau înnoire spiritualã. Noi îi numim Îngeri. Cuvântul înseamnã "mesager", sau "cel trimis", de Dumnezeu, Unitatea, Marele Spirit, Creatorul sau oricum alegem sã-i spunem Divinitãtii atotcuprinzãtoare. Acesti emisari sunt pentru a aduce mesaje de luminã si iubire, de inspiratie si sperantã, de avertizare si de vindecare. În acest program vom întâlni câtiva oameni-îngeri care rãspândesc lumina angelicã în lumea noastrã. Vom experimenta viziunile celeste ale unor artisti contemporani care se branseazã la dimensiunile elevate.

Vom descoperi de asemenea cum putem sã intrãm în legãturã cu tãrâmurile angelice si sã cooperãm cu energiile lor iubitoare si armonioase pentru a aduce mai multã bucurie si pace în vietile noastre si în vietile altora. Veniti! Deschideti-vã mintile si inimile fatã de îngeri.

Dorothy Maclean, Co-fondatoarea Comunitãtii Findhorn
Pentru mine îngerii sunt energiile creatoare responsabile de naturã în toate manifestãrile sale si pe toate nivelele vietii. Primul meu contact a fost cu îngerii naturii, care rãspund de anumite specii, pãstrând matricea si energia specificã fiecãrei specii. Mai târziu am contactat îngeri ai calitãtilor, care pentru mine reprezintã divizarea energiei lui Dumnezeu în diverse calitãti, asa cum curcubeul reprezintã divizarea luminii albe.

Alma Daniel, Co-autoare la "Întreabã-ti îngerii"
angel247.jpgPentru mine îngerii sunt fiinte distincte, fiinte elevate, fiinte dintr-o altã specie, ei nu au formã fizicã, ci sunt fiinte de luminã. De fapt, îngerul meu mi-a spus cã îngerii sunt fiinte de luminã si cã oamenii sunt fiinte de iubire.

Ei au matrici energetice distincte si prezintã coerentã energeticã. Din cauzã cã vibreazã la frecvente mai înalte decât noi, care, ca pãmânteni, suntem conectati la pãmânt, si mult mai densi decât îngerii. Pentru cã ei au o frecventã de vibratie mai înaltã, în mod normal noi nu-i putem vedea cu vederea obisnuitã, desi prin simturile noastre spirituale uneori ei pot fi perceputi. Ei sunt fiinte care n-au avut niciodatã formã umanã desi pot sã-si asume formã umanã si uneori chiar o fac. De cele mai multe ori, însã, ei actioneazã prin intermediul oamenilor.

Karyn Martin-Kuri, Artist, fondatoarea 28 de Îngeri, Inc.
Multi oameni din întreaga lume se întreabã "Ce sunt îngerii?" Sunt aspectele constiintei care întrupeazã iubirea lui Dumnezeu care ne însoteste pe toti de-a lungul vietii. Îngerul pãzitor este cel mai aproape de umanitate.

Thimothy Wyllie, Co-autor la "Întreabã-ti îngerii"
Îngerii sunt fiinte. Ei "fiinteazã" la fel ca noi. Ei au personalitate. Au individualitate, desi simtul lor al unitãtii este mult mai accentuat decât al nostru. Perceptual, ei pot "aluneca" unul într-altul. Sunt împãrtiti în Ierarhii, nu au copilãrie în modul în care o avem noi. Ei ne spun ca sunt o emanatie directã o creatie directã a Spiritului Mamã. Asta înseamnã cã sunt în slujba Zeitei, fapt deosebit de relevant pentru ceea ce se petrece pe planetã acum.

Alma Daniel
Ei nu au un corp emotional ca noi un sistem emotional ca al nostru, de aceea, spre exemplu, un înger nu te va critica niciodatã. Dacã auzi o voce criticã, acela nu e îngerul tãu! E cu totul altceva! Ei sunt perfect neutri si te acceptã în mod perfect, chiar dacã tu nu o faci. Nu au corp emotional, nu au corp fizic, nu au un tãrâm al experientei fizice al experientei materiale, asa ca noi. Uneori oamenii întreabã care este diferenta între îngeri si Spiritul Ghid. Sau "bunica mea a murit si ea este îngerul meu". Nu este asa. Spiritele Ghid au avut, fãrã exceptie, formã umanã la un moment dat. Atunci când vorbesc, informatia pe care o dau este mult mai bazatã pe planul material.  Poate fi mult mai specificã. Când un înger ni se adreseazã, cuvintele au valente universale. Desi ni se potrivesc personal, dacã cineva din afarã le aude, va spune:"Da, e adevãrat!"

Jane Howard, Autoarea cãrtii "Comuniunea cu îngerii"
angel249.jpgÎngerii sunt prietenii nostri care vin Împãrãtial Îngerilor, asa cum avem prieteni care vin din Împãrãtial Oamenilor.
Existã un grup de fiinte extraordinare cunoscute sub numele de "îngeri pãzitori", care sunt "companionii nostri ceresti". Ei ne însotesc la fiecare pas pe calea noastrã. Ei îsi împart darurile la toatã lumea indiferent de religie, este un dar oferit tuturor. Îngerul pãzitor ne însoteste din momentul nasterii, cu fiecare respiratie si bãtaie de inimã ghidându-ne, protejându-ne, inspirându-ne, aducîndu-ne mesaje de sperantã, încurajându-ne, atunci când lucrurile par cã nu merg bine. Ei sunt acolo, fãrã sã ne judece, sfãtuindu-ne sã alegem din nou, sã ne ridicãm, si sã mergem mai departe.

Când aveam 11 ani într-o searã, prin coltul camerei a coborât o razã de luminã, care apoi a crescut,  cuprinzând tot tavanul, si a luat forma unui baldachin deasupra mea. Lumina a continuat sã creascã si-mi amintesc cã simteam o energie protectoare, foarte linistitoare, în jurul meu, ca si cum eram protejatã. Atunci am vãzut formându-se o fatã si am stiut imediat, din expresia acelei fete, cã era un prieten foarte apropiat.

Dorothy Maclean
Primul meu contact cu îngerii a fost la Findhorn, unde cultivam o grãdinã. Am contactat atunci îngerul pãzitor al plantei de mazãre de grãdinã. Asta voiam sã cultivãm în acea grãdinã. Cunosteam planta pentru cã o cultivasem la mine acasã, în Canada. Primul mesaj pe care l-am tradus de la îngeri a fost cã ei îsi vãd de treabã si cã sperau ca noi, oamenii sã facem la fel, pentru cã suntem fiinte de luminã. De ce nu ne folosim capacitãtile? Dacã ni le-am folosi, am putea colabora cu ei pentru salvarea planetei. Asa s-a încheiat mesajul. Cred cã acesta este mesajul de la Împãrãtia Îngerilor, actualmente sã fim ceea ce suntem cu adevãrat, sã ne asumãm propria divinitate, si atunci vom putea colabora cu ei.

Karyn Martin-Kuri
angel248.jpgÎncã din copilãrie puteam sã vãd îngeri. Era trist pentru mine cã nu toatã lumea putea sã rãspundã la chemãrile pline de iubire si protectie ale îngerilor. Eu îi puteam vedea. Iubesc natura si petrec mult timp în naturã si mereu am stiut cã existã tãrâmul celãlalt, care este accesibil oamenilor.

Thimothy Wyllie
Pentru mine procesul a fost îndelung si a avut multe etape. În 1973 am avut o experientã de moarte clinicã. Pânã la acel moment îngerii erau aproape inexistenti pentru mine. Nu cred cã mã gândisem la ei de douã ori in viatã. Sistemul meu de credinte nu-i includea. Când am murit i-am vãzut. Când am hotãrât sã revin aceastã realitate a dispãrut si nu vedeam decât îngeri peste tot. Asa s-a petrecut si când mi-am întâlnit îngerii pãzitori pentru prima datã. La acel moment nu stiam cã asta reprezentau.

Alma Daniel
Trebuie sã recunosc cã am ajuns la îngeri tipând si dând din picioare. Nu eram dintre cei care cred si chiar m-am împortrivit sã-mi întâlnesc îngerul cel putin 8 ani, înainte ca ea a reusit în cele din urmã sã-mi strãpungã încãpãtânarea si rezistenta, si sã-si facã cunoscutã prezenta. Aceasta s-a petrecut datoritã insistentelor unui prieten apropiat care insista cã el simte mereu prezenta îngerilor în jurul meu, cu care, în final, am luat legãtura. Din cauzã cã eram o necredincioasã atunci când ea mi s-a arãtat, am fost foarte convinsã, si asta mi-a transformat în totalitate conceptia asupra Lumii Îngerilor si asupra vietii mele, pentru cã a venit si a început sã-mi spunã niste lucruri pe care nu voiam sã le aud. Stiam astfel cã nu le inventasem eu, pentru cã eu nu as fi inventat lucruri pe care nu voiam sã le aud. Când mi-a vorbit, a fãcut-o cu foarte multã compasiune si claritate, fãrã sã mã judece, sau sã mã critice. Simteam doar cã este o prietenã foarte dragã care voia sã-mi ofere niste informatii de care aveam mare nevoie pentru a merge mai departe în viata mea.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Este minunat cum fiecare inger, in orice directie si-ar intoarce corpul si fata, il vede mereu pe Dumnezeu in fata lui."
Emanuel Swedenborg