Prima pagina arrowMi-a deschis portiera

Mi-a deschis portiera

În mai multe situații limită mi-am dat seama de sprijinul pe care mi-l oferă îngerul păzitor, dacă este invocat cu iubire în scopuri benefice, atât pentru mine, cât și pentru alte persoane. Iată una dintre acestea:

angel196.jpgÎntr-o zi, în perioada Paștelui, aflându-mă în vizită cu mașina la o rudă într-un sat mai izolat, am închis portierele mașinii lăsând cheile înăuntru. După terminarea vizitei – era deja ora 13.00 și eu trebuia să ajung în oraș la ora 14.00 pentru o întâlnire cu un grup de prieteni. Am constatat că nu puteam să intru în mașină. Vecinii au încercat să mă ajute aducând diverse chei ale mașinilor lor, folosind șurubelnițe, pile de unghii, forfecuțe etc., dar încuietoarea nu a cedat.

Deodată, mi-am amintit de îngerul meu păzitor, căruia i-am cerut (prin rugăciune) să rezolve el situația, căci eu epuizasem toate metodele. M-am relaxat și am oferit, detașat, spre rezolvare întreaga situație îngerului meu păzitor, căruia i-am transmis gânduri de iubire și recunoștință.

După doar 2-3 minute au apărut pe acel drum 3 tineri care plecaseră să sărbătorească Paștele în natură și care m-au întrebat ce probleme aveam. Unul dintre ei, a deschis portiera în câteva secunde cu o șurubelniță. Am putut intra în mașină și am ajuns astfel la timp la întâlnire. După atâtea manevre credeam că yala portierei s-a defectat, dar, o am și acum! Am mulțumit îngerului meu păzitor, am mulțumit lui Dumnezeu și am conștientizat profund starea de grație revărsată asupra mea care m-a însoțit tot restul zilei.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii, slujitori ai Gratiei Divine, ne protejeaza."
William Shakespeare