Prima pagina arrowMesaje primite la Findhorn

Mesaje primite la Findhorn

Între atâtea mesaje primite de Dorothy de la spiritele naturii, vă vom prezenta unele pentru a vă face o idee despre calitatea lor.

35.jpg Primul este chiar de la începutul acestor comunicări și provine de la un înger - "Zboară în înălțimi cu noi și percepe forța încântătoare a radiației vitale așa cum o cunoaștem noi. Sunt radiații pe care noi le trimitem prin intermediul plantelor. Plantele sunt purtătoarele lor. Dacă tu te concentrezi în liniște și-ți identifici ființa cu aceste radiații, vei deveni receptivă la ele și în același timp vei deveni mai receptivă la radiațiile plantelor. Contactul cu esența lor este mai ușor pentru tine pe plan interior, însă noi dorim să te ajutăm să le percepi chiar și în lumea exterioară, aceasta te va învăța să te exteriorizezi pentru cä totul va fi doar un singur lucru".

Un alt mesaj foarte concret și în același timp foarte poetic a ajuns la Dorothy de la "îngerul peisajului": "Pentru plante ploaia este mai bună decât apa pe care  le-o poate da omul, pentru că procesele naturale oferă plantelor o energie mult mai mare. Însă când omul găsește că este necesar să ude plantele, poate transmite 36.gifenergia care ajută plantele la fel ca si cea care însoțește ploaia. Dacă omul gândește că este o parte a unei vieți unice, atunci poate transmite multe vibrații, multă energie. Plantele sunt recunoscătoare pentru apă, dar mai ales pentru dragostea care poate însoți apa".

Încă un mesaj al îngerului peisajului: "Noi putem să lucrăm cu voi în multe moduri. De exemplu, putem controla forța vitală a fiecărei plante, să o facem să crească sau să scadă. Noi nu ne Iimităm să punem în mișcare energia vieții, la fel precum se încarcă un ceas și să o lăsăm să facă ceea ce este mai bine. Noi o controlăm cu grijă pas cu pas. Noi am primit anumite forțe și le folosim in măsura în care ni se permite. Lăsați-vă ajutați de noi în experimentul vostru, pentru a-l îmbunătăți cât de mult putem”.

37.jpg ªi iată un exemplu de mesaj dat de un înger al unui singur tip de plantă, un înger al mărului: "Înflorirea și așteptarea fructelor viitoare vă conduce la noi. Faptul că dintr-o floare delicată, palidă, cu o viață scurtă se naște un măr roșu, solid, este doar unul din miracolele lui Dumnezeu, unul dintre acele miracole care se petrec de multe ori pentru cei care stau să privească. Dacă voi ați fi fost capabili să vedeți mai mult decât ceea ce se petrece de-a lungul unei vieți, ați fi fost plini de uimire. Copacul care se dezvoltă din sămânță prezintă întregul proiect înscris chiar în sămânță. Acest proiect este sub protecția îngerilor și se manifestă în frumusețea florilor și în soliditatea fructelor. Acesta este Cuvântul devenit materie, aceasta este toată creația ținută în echilibru de nivele de viață pe care voi nu sunteți capabili să le percepeți cu nivelul de conștiință limitat la care vă mențineți din ignoranță. Fructele Pământului răsar cu ajutorul tuturor acestor forme de viață. Voi oamenii vă bucurați de fructe, dar faceți doar o mică parte din muncă. Astfel încât cântecul vostru de laudă ar trebui să fie mai mare decât al nostru."

38.gif ªi iată mesajul entității care stăpânește ploaia, îngerul ploii: "Eu sunt o parte integrantă a acestei planete — pe de o parte iubită, pe de altă parte urâtă, violentă și dulce, cea care împrăștie viața, transformatoarea, unită în mod indisolubil cu norii, cu marea, cu vântul — eu hrănesc planeta și formez roua proaspătă a dimineții. Toate acestea sunt eu. Sunt o parte din ceea ce trăiește, chiar și o parte a corpului tău fizic. Sunt evocată cu rugăciuni ritualuri și mijloace moderne... Dacă voi oamenii doriți să ne dominați pe noi elementele, învățați mai întâi să vă dominați pe voi înșivă, natura voastră năvalnică și viziunea voastră limitată. Apoi, fiți uniți, fiți plini de iubire în numele Domnului, fiți flexibili la fel cum suntem și noi și miracolele se vor realiza".

ªi iată un frumos mesaj de la "domnul elementelor", îngerul care stăpânește manifestarea vântului, a Soarelui, a Pământului, a apei — o invitație făcută omului pentru a se integra din nou armonios în natură înțelegând cà este parte din aceasta și ținând cont că separarea de ea nu are nici un sens pentru cà totul findhorn5.jpgface parte din Dumnezeu: "Voi sunteți fiii elementelor, sunteți construiți din elementele din care faceți parte. Lumea și corpurile voastre au fost create pentru ca să puteți experimenta și exprima fericirea Creatorului în infinitele Sale manifestări. Omul se distruge pe sine însuși pentru că se simte separat. Dar cum este posibil să vă simțiți izolați? Nu știți că vântul face parte din voi, că soarele se dăruie vouă cu fiecare razä a sa și este o parte din ființa voastră? Nu știați că voi veniți din apă, că apa vă unește pe toți și că voi nu puteți trăi fără a respira aerul? Cum puteți fi atât de obtuzi și să nu știți că toată conștiința Pământulul participă la suferințele fiecărui individ în parte? Că această conștiință exaltă la bucuria fiecărei ființe și participă la ea? Acest principiu. al unității este exprimat și reprezentat pretutindeni. Noi dorim să subliniem clar acest aspect, faptul că ființa voastră este legată inexorabil de întreaga lume și că voi nu puteți să maltratați Pământul fără a vă face rău vouă înșivă. Unitatea nu există doar pe plan superior, sau interior. Unitatea este globală. Pentru că totul este Creația lui Dumnezeu. Este aici și acum. Cine perturbă proiectul global al Pământului, echilibrul anotimpurilor și armonia tuturor manifestărilor materiale, perturbă opera sacră și distruge speranțele legate de viitorul omului. Noi trebuie să continuăm să repetăm aceste lucruri, nu vom obosi niciodată să le facem remarcate. Uneori vă surprinde violența elementelor? Ele vor deveni și mai violente dacă omul nu-și va transforma atitudinea față de aceste adevăruri! lubiți viața, dăruiți-vă ei. Nu uitați că fiecare lucru este o parte integrantă din Creator și în consecință și o parte din voi..."
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii nu mor niciodata, voi stiti aceasta."
Anatole France