Prima pagina arrowMary Frampton

Mary Frampton

angel266.jpgMary Frampton este o fotografă  de la Los Angeles Times aflată la pensie. În iunie 1979 se afla împreună cu soțul ei pe o corabie cu pânze în largul insulelor Santa Cruz pentru a realiza un reportaj pentru jurnal. Vremea era liniștită iar oceanul Pacific se mișca ușor, când dintr-o dată a izbucnit o furtună care a început să zdruncine vasul. Mary Frompton, cu aparatul de fotografiat în mână s-a aplecat peste bord pentru a fotografia un Bombard care transporta scufundători. Când dintr-o dată a auzit un zgomot ca și cum ceva se rupea:

"Instantaneu am realizat că un tachet  se desprinsese în mod inexplicabil și se îndrepta ca teleghidat către mine. Dar în același timp vedeam această scenă cu încetinitorul, ca într-un film, imagine cu imagine, fără să înțeleg cu adevărat ce se petrecea. Aveam impresia că aveam la dispoziție tot timpul pentru a lua o decizie. Dar m-am simțit trasă înapoi de cineva, iar cutia de protecție din aluminiu a aparatului meu de fotografiat parcă a absorbit acel șoc deformându-se ca și cum ar fi fost de plastic. Nu am priceput nimic din aceasta deoarece nu se afla nimeni în spatele meu, iar soțul meu care a văzut scena era convins că aș fi putut fi mutilată pe viață. Luând în considerare greutatea și viteza tachetului, aparatul meu ar fi trebuit să fie distrus, iar eu desfigurată. Dar nu știu ce m-a tras înapoi și cum am putut vedea totul cu încetinitorul."
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12