Prima pagina arrowMarea Evanghelie a lui Ioan, vol 4

Marea Evanghelie a lui Ioan, vol 4

Autor: Jakob Lorber

Multi teologi faimosi (cum ar fi, de exemplu, preotul evanghelist Hermann Luger sau teologul reformat, profesorul Kurt Hutten), care au studiat cu atentie aceasta noua revelatie, au ajuns in final la concluzia ca aceasta este reala si autentica.
Profesorul K. Hutten scrie: "Conceptia asupra lumii prezentata aici are forta si profunzime; aceasta reda intreaga valoare istoriei pamantului si istoriei mantuirii.
Ea inscrie credinta in Dumnezeu intr-o dimensiune cosmica in care lumea noastra si cea de dincolo sunt intim legate de microcosmos si Macrocosmos si in care intreaga Creatie slaveste puterea iubirii divine; ea arata totodata omului drumul care il conduce la desavarsire."
Marea Evanghelie a lui loan aduce la lumina, intr-un mod mult mai complet, invatatura autentica a lui lisus Cristos - Dumnezeu revelat si totodata Mantuitorul lumii - care este punctul central al intregii Manifestari.
Aceasta invatatura vibreaza de cea mai inalta si profunda spiritualitate si este o marturie cutremuratoare a intelepciunii si iubirii fara margini a lui Dumnezeu Tatal pentru intreaga Creatie.

Comanda aici


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12