Prima pagina arrowMarea Evanghelie a lui Ioan, vol 3

Marea Evanghelie a lui Ioan, vol 3

Autor: Jakob Lorber

Lucrul cel mai important in cazul lui Lorber, care avea si darul clarviziunii, este minunata invatatura ce a fost transmisa prin intermediul lucrarilor sale.
Numai intelepciunea atotcuprinzatoare si extrem de profunda a lui Dumnezeu poate aborda toate problemele vietii, atat pe cele vazute, cat si pe cele nevazute, si poate lamuri numeroasele mistere ale gandirii omenesti dintr-un punct de vedere net superior, spiritual.
Am mai putea adauga ca Lorber, prin intermediul mesajelor ce i-au fost dictate, prezinta intr-o forma desavarsita conceptia spirituala despre lume, explica lumea intr-un mod spre care vor tinde in curand atat stiinta, cat si intuitia omenirii dupa ce va avea loc depasirea completa a materialismului, in toate domeniile cunoasterii.
In lucrarile lui Lorber limbajul folosit este in deplina concordanta cu originalitatea spirituala a profetului - asa cum putem observa si la evanghelisti.
Profetii Vechiului Testament vorbesc limba specifica epocii lor, dupa cum misticii Evului Mediu transpuneau marile adevaruri intr-o forma accesibila vremurilor in care au trait.
La fel vom putea constata ca vorbeste si misticul profet Jakob Lorber limbajul timpului sau.
Existenta cu totul extraordinara si plina de mistere de care au parte doar cei binecuvantati de Dumnezeu este, in ultima instanta, inefabila.

Comanda aici


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Un inger nu este nimic altceva decat o idee a lui Dumnezeu."
Meister Echart