Prima pagina arrowMarea Evanghelie a lui Ioan, vol 1

Marea Evanghelie a lui Ioan, vol 1


Autor: Jakob Lorber

Aceasta lucrare este, fara indoiala, cea mai remarcabila scriere divin inspirata a faimosului mistic austriac Jakob Lorber. In data de 15 martie 1840, Lorber a primit misiunea sa divina printr-o chemare de-a dreptul profetica. Iisus Cristos a spus prin gura mesagerului sau Jakob Lorber: „Asa vorbeste acum Domnul DUMNEZEU pentru fiecare, si aceasta este perfect adevarat, exact si clar: cine vrea cu ardoare sa vorbeasca cu Mine, acela sa vina cu multa dragoste catre Mine si, cand va fi pregatit, Eu ii voi sadi raspunsul Meu chiar in inima sa.“ In editia originala in limba germana lucrarea cuprinde peste 10 volume, in care ni se reveleaza, in detaliu, diferite momente din viata lui Iisus, in cei trei de ani ai misiunii sale spirituale pe Pamant, timp in care El a desfasurat o intensa, extraordinar de bogata si uluitoare activitate spirituala. Marea Evanghelie a lui Ioan ne ofera o noua imagine asupra lumii, integrata intr-o perfecta armonie macrocosmica. Sunt prezentate aici informatii clare si inedite despre Creatie, despre ingeri, despre cosmogonie, lumea astrala, religiile asiatice, materie, suflet si spirit si, nu in ultimul rand, despre reincarnare. Aceasta noua revelatie nu este deloc in contradictie cu revelatia traditionala a celor patru Evanghelii ci, dimpotriva, ele au la baza acelasi fundament divin. Monumentala si inspirata lucrare este strabatuta, de la un capat la celalalt, de inalta intelepciune divina care lumineaza intreaga Creatie. Ea arata oamenilor o cale simpla spre desavarsirea spirituala, cale usor accesibila oricui urmeaza cu seriozitate si plin de entuziasm si perseverenta invataturile lui Iisus. Sunt reliefate, totodata, multe similitudini cu filosofia si intelepciunea orientala care sunt de o evidenta frapanta. Gasim nenumarate concepte si idei comune celor doua traditii spirituale, ceea ce demonstreaza, o data in plus, ca inteleptii au o lume comuna.

 

Cumpara aici


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12