Prima pagina arrowIngerul mortii

Ingerul mortii

angel230.jpgPhillip Swihart a fost atacat pe stradă și bătut până la inconștiență într-o seară de vineri din februarie 1967. Spitalizat fiind, medicul de gardă decide să îl țină sub observație până dimineața pentru ca echipa de specialiști să i poată examina zona abdominală care era grav rănită.

„Mă aflam în sala de operație așteptând intervenția chirurgicală, când dintr-o dată am simțit o prezență ca un fel de forță și atunci mi-am spus: „asta trebuie să fie moartea”.  Apoi totul a devenit întuneric. Timpul își pierduse importanța. Nu știu cât timp am rămas fără nici un fel de senzații în această obscuritate. Apoi am văzut o lumină. M-am trezit și știam că este real. Înaintea mea se derula întreaga mea viață. Fiecare gând, fiecare cuvânt rostit, fiecare gest făcut în viața mea din momentul în care am înțeles că Iisus era foarte real.

Eram foarte tânăr în acea perioadă. Am văzut acțiunile pe care le făcusem și pe care le uitasem complet dar de care acum îmi reaminteam foarte clar. Această experiență era, ca să fiu cât mai precis, extraordinară. Fiecare eveniment până în ziua de azi. ªi în timp ce priveam viața mea derulându-se, am simțit un fel de prezență plină de forță dar fără să o văd. L-am întrebat cine era.

El mi-a răspuns că este îngerul morții. Iar eu l-am crezut. Îngerul a continuat să mi spună că viața mea nu se derulase așa cum trebuia, că ar fi putut să mă ia cu el, dar că totuși mai aveam o a doua șansă și din acest motiv trebuia să mă întorc înapoi. Mi-a promis că nu voi muri în 1967. Apoi îmi amintesc că m am trezit în cameră. Eram așa de absorbit de această experiență că nici nu remarcasem ce fel de corp avea nici cât timp durase, atât era de vie. L-am crezut cu adevărat. Mai târziu în același an, o mașină a trecut peste umerii și peste pieptul meu.

Mai târziu am avut un alt accident de mașină în care ambele mașini care s-au ciocnit au fost complet distruse, iar eu am ieșit din acest accident aproape fără nici o rană. De altfel eu nu am fost responsabil de nici una dintre aceste coliziuni. Foarte rar am povestit aceste experiențe ale mele de teama de nu fi luat drept nebun. Dar aceea întâlnire a fost cu adevărat reală pentru mine și cred cu adevărat că acela fusese îngerul morții.”


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Poate ca un inger arata ca tot ceea ce noi am uitat: lucruri uitate, sentimente uitate, care nu par cunoscute atunci cand le reintalnim. Pierdute, dar care odinioara au fost ale noastre."
John Ashberry