Prima pagina arrowIngerii ti se arata pentru ca esti copil curat

Ingerii ti se arata pentru ca esti copil curat

angel257.jpgIn zorii zilei de 23 aprilie, de Sfantul Gheorghe, Maria astepta sa mearga la tamaiat in cimitir, impreuna cu mama ei.

Stand pe un scaunel in fata bucatariei, a auzit zgomote, ca si cum cineva ar fi batut intr-o toaca, si s-a uitat spre cer... De aici incepe marea minune: cerul era parca deschis si in spatiul acela a vazut ceea ce a numit “doi ingerasi”. Erau doi copilasi, unul cu aripi si vesmant roz, iar celalalt - albastru stralucitor. Aveau in fata o scandura in care bateau cu cate doua ciocanele.

Maria, fiind uluita de acea infatisare ingereasca, a strigat-o pe mama sa vina sa vada miracolul, ea insa n-a vazut si n-a auzit nimic, in schimb, a chemat un servitor batran care a auzit si el toaca, dar n-a vazut ingerii.

Mama i-a spus fiicei sale: “Stai in genunchi si roaga-te, ingerii ti se arata pentru ca esti copil curat”. Odata rugaciunea terminata, cerul s-a inchis la loc si ingerasii au disparut. 


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii plutesc catre Pamant si aduc din ceruri ecoul Gratiei si soapta Iubirii."
Fanny J. Crosby