Prima pagina arrowIngerii si arta sublim inspirata

Ingerii si arta sublim inspirata

Nu există dubii că, așa cum  un om în mod obișnuit este în căutarea stărilor intense de plăcere, bucurie sau fericire, tot astfel, ființele înzestrare cu o mare capacitate creatoare sunt în căutarea sursei inspirației. ªi, așa cum a rămas consemnat în istoria artelor și științelor, eforturile de căutare ale creatorilor au primit o răsplată pe măsură. De multe ori, îngeri luminoși le-au  apărut neobosiților căutători, fie ziua aievea, fie noaptea în vis, ghidîndu-i și inspirându-i pe calea  cea bună.

Nu vom trece în revistă lista lungă a situațiilor de acest fel, măcar din simplul fapt că întotdeauna îngerii inspirațiilor sublime preferă, din pură modestie, să rămână nemenționați. Parfumul prezenței lor însă poate fi sesizată în însăși opera de artă sau de știință rezultată. Iar calificativele folosite la modul apreciativ pentru astfel de opere: "Vai, ce lucrare inspirată!" sau "Asta da idee inspirată!" o dovedesc cu siguranță.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Crede-ma: in tot ceea ce inseamna o incercare, o suferinta sau o datorie, este prezent un inger care te sustine."
Fra Giovanni