Prima pagina arrowIngerii se inchina Pruncului Iisus

Ingerii se inchina Pruncului Iisus


În peșteră s-a făcut apoi liniște. Dar, cu o oră înainte de răsăritul soarelui, au auzit cu toții răsunând cântece de slavă în fața peșterii. ªi Iosif a trimis imediat pe fiul său cel mare să vadă ce este și cine cântă atât de tare cântece de slavă lui Dumnezeu sub cerul liber. Joel a ieșit afară și a văzut că tot spațiul cerului era plin de sus până jos cu nenumărate cete de îngeri strălucitori. ªi s-a întors uimit înapoi în peșteră și le-a povestit tuturor ce s-a întâmplat. ªi toți au ascultat înmărmuriți cele povestite de Joel, apoi au ieșit și s-au convins de adevărul spuselor sale. ªi după ce au văzut atâta minunăție a lui Dumnezeu, s-au reîntors în peșteră să-i povestească și Mariei.

Iar Iosif i-a spus Mariei: "Ascultă, Fecioară Preacurată a Domnului, fructul trupului tău este cu adevărat o creație a Sfântului Duh; căci toate cerurile depun mărturie în acest sens! Dar ce vom face noi când va afla întreaga lume ce s-a petrecut aici? Căci nu numai noi, ci și ceilalți oameni văd acum ce dovadă strălucește pe cer. Am văzut păstorii cum își îndreptau toți fața spre cer. ªi cum cântau cu aceeași putere ca îngerii din ceruri, care acum s-au arătat pe întregul firmament, de sus până jos. Iar cântecul sună la fel cu cel al îngerilor: "Voi, ceruri, stropiți cu roua voastră pe Cel drept! Pace vouă, oameni de pe pământ, animați de gânduri bune! Slavă lui Dumnezeu din ceruri și Celui care vine în numele Domnului!”. angel315.jpg
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii lui Dumnezeu vin la noi in mod ocultat."
James Russell Lowell