Prima pagina arrowIngerii pazitori ai tinerilor

Ingerii pazitori ai tinerilor

lngerii-protectori-ai-tinerilor.jpgPlanul îngeresc: cerul formator

Funcția îngerilor:
veghează și ocrotesc tot ceea ce este de-a pururi tânăr în noi.

Misiunea lor pe Pământ: ajută ființele umane să trăiască starea de candoare a copilului, să-și mențină sufletul deschis față de tot ce e frumos și pur și să stimuleze tot ceea ce este "viu" în ele.

Îngerii Păzitori ai Tinerilor, ale căror arcuri și săgeți indică o atitudine dinamică și plină de elan, iradiază energie benefică și entuziasm. Ei iubesc jucăușenia și ghidușiile nevinovate și veghează ca toți cei care au sufletul de copil să se bucure de ele. Acești îngeri ocrotesc nu numai tinerii, ci tot ceea ce este pur și candid în sufletele oamenilor. Ei ne ajută să trecem cu îngăduință peste anumite greșeli pe care le putem face din imaturitate și, de asemenea, ne ajută să învățăm chiar și din aceste greșeli. Ei ne îndrumă să luăm decizii corecte, ferindu-ne de eșecuri și impulsionându-ne să evoluăm spiritual. Îi rugăm pe Îngerii Păzitori ai Tinereții să ne binecuvânteze și să ne ajute să devenim conștienți de tinerețea veșnică a sufletelor noastre. Îi rugăm să renască în noi emoția bucuriilor sincere și entuziasmul pentru începerea unor noi proiecte și să ne dăruiască puterea de adaptabilitate armonioasă în fața vieții; să fim precum tinerii - victorioși în toate momentele vieții. Ne rugăm ca sufletele noastre să rămână mereu deschise față de tot ce este sublim și viața noastră să fie plină de bucurii pe care să le trăim din plin. Elanul tinereții ne ajută să credem în bine și să avem totodată încredere în ceilalți, să ne păstrăm puritatea minții și să avem curajul de a ne exprima trăirile în mod sincer, cu toată inima. Îngerii ne ajută, de asemenea, să ne manifestăm creativitatea și să alegem un drum ferit de incertitudini - drumul inimii.

IDEEA FORÞÃ: "Împărtășesc tuturor entuziasmul, starea mea de euforie și bucuria de a avea simțul umorului."
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ei inca vin prin cerul din zori cu aripile intinse, Iar muzica lor cereasca pluteste deasupra lumii obosite."
William Shakespeare