Prima pagina arrowIngerii pazitori ai copiilor

Ingerii pazitori ai copiilor

ingerii-pazitori-ai-copiilor.jpg

Ideea forța: "Preacinstesc prețiosul copil din sufletul meu, încurajez și ocrotesc fiecare nou început".

Acești minunați îngeri protejează și mențin tot ce apare nou în viață, în special pe nou-născuți. Ei veghează asupra a tot ce are legătură cu creșterea, asupra a tot ce are nevoie de căldură și ocrotire.

Funcția îngerilor: veghează și ocrotesc copiii.

Misiunea lor pe Pământ: ne ajută să redescoperim copilul din noi; se îngrijesc de orice nou început în viață.

Ei sunt îngerii care veghează sufletele ce se încarnează; ajută mamele și bebelușii la naștere. Fiecare nou-născut este binecuvântat și ocrotit de îngerul său păzitor. Ei hrănesc, susțin, ocrotesc tot ceea ce este nou și fragil, pentru ca acești copii să devină puternici și fermi. Acești îngeri înlesnesc toate începuturile, susțin noile proiecte sau noile relații.

Tot ceea ce este nou în viața noastră va fi binecuvântat și ocrotit cu grijă de către Îngerii Păzitori ai Copiilor. Ei ne ajută, de asemenea, să ne păstrăm puritatea și inocența. Copilul din noi, care aspiră să fie acceptat și iubit, va fi recunoscut de către acești îngeri păzitori.

Îngerii Păzitori ai Copiilor ne pot vindeca rănile sufletului. Putem cere binecuvântarea lor atât pentru noi, cât și pentru toți cei cu care venim zilnic în contact.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen