Prima pagina arrowIngerii fericirii

Ingerii fericirii

ingerii_fericirii.jpgIdee forță: Sunt perfect conștient că fericirea este necondiționată și ea se află permanent în mine. Găsesc în Inima mea puterea de a fi mai mereu fericit necondiționat. 

Îngerii fericirii sunt înfățișați îmbrăcați în veșmânt de lumină, înconjurați de porumbei albi, simbol al fericirii dumnezeiești. Din ființa lor emană o lumină blândă, euforică, ce izvorăște din starea lor permanentă de fericire necondiționată.

Misiune cerească: Îngerii fericirii impregnează întreaga Creație cu energia oceanică a fericirii dumnezeiești.

Misiune pământească: Îngerii fericirii ne ajută în permanență să înțelegem și să simțim că fericirea noastră nu depinde niciodată de circumstanțe exterioare sau de alți oameni. Fericirea își are izvorul în Inima Spirituală, neatinsă de nimic exterior, de aceea putem avea oricând acces la fericirea infinită.

Din cauza ignoranței, a egoismului, și mai ales din cauza greșelilor pe care le fac, ființelor umane obișnuite le este imposibil să fie fericite tot timpul. În cazul ființelor umane obișnuite, greșelile, ignoranța și egoismul de care dau dovadă le împiedică să aibă o invitație permanentă la banchetul cel fără de sfârșit al îngerilor. Urmărind să intrăm în comuniune cu îngerii fericirii, ne îndreptăm spre calea fericirii deschizându-ne cât mai mult inima și ființa față de desfătările pure și profund benefice ale bucuriei. Cu ajutorul îngerilor fericirii putem amplifica în noi stările de bucurie prin puritatea noastră, prin delicatețea noastră, prin deschiderea noastră amplă și totală în fața frumuseților de tot felul, prin toate acțiunile noastre bune și prin folosirea înțeleaptă a tuturor resurselor lăuntrice care ne stau la dispoziție.

Cele mai multe ființe caută ceea ce numim “fericirea”. Dar încă există  multă confuzie cu privire la modul în care putem să o dobândim. Îngerii fericirii ne ajută să risipim această stare de confuzie, care este de fapt singurul obstacol care ne împiedică să atingem acest ideal sfânt. Ei ne îndeamnă să mergem împreună cu ei spre cele sfinte, să ne adăpostim sub aripile lor pline de iubire.

Îngerii fericirii ne arată că toate lucrurile care creează suferință sunt simple iluzii. Ele constituie o diversiune care poate să ne distragă atenția de la Dumnezeu. Îngerii fericirii ne fac să simțim că nu este nici o ruptură între noi și Creatorul nostru, nici o separare care ar putea să ne răpească starea de fericire nici măcar pentru o clipă. Totul este Dumnezeu. În acest sens, nefericirea este imposibilă.

Un alt aspect pe care Îngerii fericirii ne fac să-l înțelegem este că  toate necazurile care ni se petrec nu sunt decât o oglindire a ceea ce nu vedem că sălășluiește în propria noastră minte. Intenția de a cunoaște adevărul este primul pas pentru a scăpa de sursele generatoare de suferință.

Îngerii fericirii ne impulsionează să ne întoarcem către adevăratul nostru loc sfânt din lăuntrul inimii noastre, căci fericirea nesfârșită este adevărata noastră esență. Ei ne îndeamnă să ne mulțumim cu simplitatea de a ne odihni pentru o clipă înlăuntrul inimii noastre fără a mai evada cu mintea din noi înșine. Respingând ceea ce pare prea simplu, noi riscăm să ignorăm exact ceea ce ne-ar putea conduce rapid și sigur înapoi acasă, în brațele lui Dumnezeu.

Îngerii fericirii ne ajută să transformăm lucrurile de care ne temem în aspecte care ne plac pentru a elimina astfel sursa continuă de suferință din mintea noastră. Necazurile cu care ne confruntăm exprimă de fapt propria noastră alegere, dar ele pot să înceteze prin simpla noastră intenție fermă și clară de a ne reînnoi. Nu există complexitate în fericire, pentru că simplitatea este ingredientul ei principal. Fericirea se naște din perceperea  adevărurilor fundamentale. Marile adevăruri sunt simple, dar ajungi la ele atunci când te hrănești cu esențe.

Îngerii fericirii ne ajută să ne bucurăm de  spiritul cel viu din noi și pe care Dumnezeu l-a sădit în inima noastră pentru scopuri sfinte. Ei ne îmbie să ne scăldăm într-o stare de fericire tainică, minunându-ne mereu de darurile pe care le avem și pe care le putem primi prin intențiile noastre benefice. Nu trebuie să ne ducem nicăieri altundeva și o simplă respirație și o rugăciune sinceră sunt pașaportul către tărâmul fericirii veșnice.

Vă  oferim o rugăciune simplă care ne poate ajuta în acest sens:

“Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc,
Te rog să binecuvântezi această clipă
în care urmăresc să mă întorc acasă  în inima mea.
ªtiu că Tu ești foarte aproape și Te implor cu umilință
să  mă ajuți să simt cerul din inima mea.
Înalță-mă acum Doamne și du-mă Te rog acasă.”

 

 


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii nu mor niciodata, voi stiti aceasta."
Anatole France