Prima pagina arrowIn pas de inger

In pas de inger

 Am participat la evenimentele organizate cu ocazia "Săptămânii îngerilor" costumată în îngeraș și cu dorința de a-i imita, adică de a mă comporta toată săptămâna ca un înger în orice situație m-aș fi aflat, indiferent dacă purtam costumul sau nu.

angel44.jpg Unul dintre momentele care mi-a umplut sufletul cu bucurie a fost o stare de comuniune cu Îngerul Armoniei pe care am trăit-o într-una dintre seri, în timpul manifestărilor. Mă așezasem pe un scaun pentru a participa și eu la experimentul de contactare a entităților angelice care se realiza acolo și, la un moment dat, mi-am dat seama că nu-mi mai simt corpul. Am deschis ochii discret ca să verific și, după ce m-am liniștit asigurându-mă ca sunt tot eu și că mă aflu tot acolo unde știam că mă aflu, am închis ochii din nou și... nu-mi mai simțeam corpul deloc.

Am fost mai atentă de data aceasta și mi-am dat seama că simțeam că am un corp din lumină (mult mai mare decât corpul meu obișnuit), care pulsa ritmic, într-un fel de respirație cu tot corpul, iar aripile le-am simțit ca pe un fel de freamăt undeva în interiorul acestui corp.

O stare indescriptibilă de bucurie, de libertate, de iubire, solicitudine și înțelegere față de toate ființele, de puritate, înălțare și recunoștința de a acționa în totalitate conform voinței lui Dumnezeu. Am simțit cum e să fii înger și sunt fericită.

Mihaela


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii nu mor niciodata, voi stiti aceasta."
Anatole France