Prima pagina arrowIn bratele ingerului

In bratele ingerului

S-a întâmplat ca de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil să fiu singură acasă.
Tocmai mă gândeam că în această zi legătura cu cele nevăzute este mai puternică. Atunci televizorul a început să pocnească.
Poate din acest motiv, poate din altul pe care nu îl cunosc, am trăit o stare de frică.
În acel moment am făcut apel la îngerul meu păzitor. I-am cerut ajutorul ca să fiu apărată de orice rău, văzut sau nevăzut.
angel83.jpg

Raspunsul a fost unul copleșitor- era ca și cum o rețea foarte fină de energie iubitoare mă înfășura și mă ținea strâns, păzindu-mă de toate relele.
În brațele îngerului fiind, sufletul meu s-a înălțat și a ajuns într-o lume unde domnea starea de deplină împăcare și pace.
Am avut sentimentul că în acea stare pot să mor: toate erau spuse, toate erau împlinite, viața mea își atinsese scopul și ajunsesem la liman.
Acum, după aproape zece ani de la acea experiență, amănuntele ei s-au șters. Dar am rămas cu trăirea vie a acelui sentiment de pace și împăcare pe care îl pot retrăi din plin.

Ildiko Popa
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Nu ca ingerii are fi mai sfinti decat oamenii sau demonii, dar faptul ca ei nu asteapta sfintenia decat de la Dumnezeu ii face intr-adevar ingeri."
William Blake