Prima pagina arrowEu sunt Gabriel (I Am Gabriel, 2012)

Eu sunt Gabriel (I Am Gabriel, 2012)

Un mic orăsel din Texas are parte de ani de zile de secetă si o economie subredă, iar în aceste conditii locuitorii ajung în pragul disperării. Într-o zi, un cuplu din oras găseste în mijlocul pustietătii un băiat ce purta sub brat doar un covor. Acestia l-au luat cu ei sperând să-l poată ajuta cu ceva.Lucrurile se întâmplă exact invers, băiatul fiind cel care vrea să ajute locuitorii orasului. Nimeni nu stie de unde vine, cine este, seriful fiind determinat să afle adevărul. Când începe să apară un miracol după altul, oamenii îl accepta pe băiat ca fiind salvatorul lor. Însă doctorul orasului moare neasteptat si se pare că a venit timpul ca adevărul să iasă la iveala, în final băiatul dezvăluindu-si adevărata identitate.

Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerilor ceresti, slujitori blanzi si plini de sfintenie ai lui Dumnezeu, li se supune intreaga bogatie a naturii si viata spirituala."
Aurelius Augustinus