Prima pagina arrowEntitati albe, jucause

Entitati albe, jucause

angel214.jpgPrimisem cartea "Îngerii" scrisă de Paola Giovetti.

La un moment dat am început să plâng pentru că eu încă nu mi-am văzut îngerul păzitor pe care mi-l închipuiam de o frumusețe copleșitoare și nici pe ceilalți îngeri care mă înconjoară. Citind, mi-am dat seama că s-a transformat atmosfera din jurul meu: camera devenise mai luminoasă, curată.... și am perceput prezența a mai multor entități albe, jucăușe, ca și cum s-ar fi prins într-o horă.

Am lăsat cartea și am început să mă joc, și să râd din tot sufletul. Era o stare de bucurie intensă, vie și ușoară în același timp. Am fugit din cameră în baie, am stat puțin să-mi revin și apoi am apărut, iar în cadrul ușii camerei.

Era ca o joacă de-a v-ați ascunsea. Iar intram până în mijlocul camerei, iar râdeam, iar dansam, mă roteam în cerc... iar fugeam. Pe urmă m-am gândit: "Ce noroc pe mine că sunt singură acasă! Cine m-ar vedea ce fac acum ar crede că nu-s în toate mințile!"

Încet, au plecat, însă a rămas atmosfera de sărbătoare, fericire și preaplin sufletesc.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Este minunat cum fiecare inger, in orice directie si-ar intoarce corpul si fata, il vede mereu pe Dumnezeu in fata lui."
Emanuel Swedenborg