Prima pagina arrowCopilaria lui Iisus - vol. 2 - Evanghelia lui Iacov - de Jakob Lorber

Copilaria lui Iisus - vol. 2 - Evanghelia lui Iacov - de Jakob Lorber

Iisus Crtstos a spus prin gura mesagerului său Jakob Lorber:
   "Așa vorbește acum Domnul Dumnezeu pentru fiecare; si aceasta este perfect adevărat, exact și clar; cine vrea cu ardoare sa vorbească cu Mine, acela să vină cu multă dragoste către Mine și când va fi pregătit Eu ii voi sădi răspunsul Meu chiar în inima sa.
   Dar trebuie să se știe dinainte că numai cei curați și cu inima plină de smerenie vor auzi vocea Mea. ªi să nu uitați niciodată că cine Mă pune mai presus de lumea aceasta și Mă iubește cu o iubire mare și nesfârșită, precum iubește o gingașă mireasă pe mirele ei, cu acela Eu voi merge braț la braț și voi vorbi când Mă va întreba.
   El Mă va putea privi oricând precum un frate pe celălalt frate și Mă va privi atunci precum Eu l-am privit din veci, înainte chiar ca el sâ fi existat."

 

 

Libraria Eu Sunt
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Nu ca ingerii are fi mai sfinti decat oamenii sau demonii, dar faptul ca ei nu asteapta sfintenia decat de la Dumnezeu ii face intr-adevar ingeri."
William Blake