Prima pagina arrowConversatii cu ingerii. Ce a auzit Swedenborg cand a fost in cer

Conversatii cu ingerii. Ce a auzit Swedenborg cand a fost in cer

In ultimii douazeci si sapte de ani ai vietii sale, Emanuel Swedenborg a explorat taramurile raiului si iadului, a vorbit cu ingerii despre viata de dupa moarte, a discutat cu spiritele nou venite in lumea spirituala, despre conceptiile gresite pe care le aveau in legatura cu viata de apoi si a polemizat cu demonii ori spiritele rele ale iadului. Om de cultura al iluminismului, Swedenborg a notat toate aceste intalniri, confirmand voia lui Dumnezeu, ca omenirea sa cunoasca adevarul despre viata vesnica.

Aceste relatari, traduse de oamenii de cultura swedenborgieni David Gladish si Jonathan Rose, au fost selectate din trei lucrari ale lui Swedenborg, Despre Iubirea in Cuplu, Apocalipsa Dezvaluita si Adevarata Religie Crestina, fiind organizate in prezenta lucrare in functie de subiect.

Conversatiile lui Swedenborg cu ingerii infioara cititorul prin patrunderea in realitatea lumii spirituale.

http://edituraganesha.ro/produs/conversatii-cu-ingerii-ce-a-auzit-swedenborg-cand-a-fost-in-cer-david-gladish-jonathan-rose-pi/


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12