Prima pagina arrowCei doi ingeri pazitori

Cei doi ingeri pazitori

angel76.jpgDoctorița Dede Riva din Milano se ocupă de psihodinamică și are un centru adecvat unde ține cursuri si seminarii. Iată ce ne relatează ea:

Cu cățiva ani în urmă am aflat că o prietenă dragă avea o tumoare la ficat diagnosticată de către un specialist faimos din Milano. Eu mi-am spus că trebuia să fac ceva pentru ea și am dus-o la Varese, la o altă prietenă care este pranoterapeută și pictoriță. Ea trăiește într-o clopotniță unde picteaza și își tratează bolnavii. Am descins într-o atmosferă foarte liniștită și veselă, care contrasta în mod straniu cu situația reală, pentru că bolnavei i-au mai fost date doar două luni de viață, dar în pofida acestui fapt ne simțeam inexplicabil de fericite.

După ce s-a terminat tratamentul, am ieșit din clopotniță și am întâlnit imediat doi bărbați, unul de 1,70 m, iar celălalt mai înalt. Unul avea o înfățișare pur slavă, iar celălat avea trăsaturi longiline. Amândoi erau îmbracați în mod obișnuit și vorbeau o italiană perfectă, însă cu o cadență stranie, care te făcea să bănuiesti că nu erau italieni. Ne-au oprit și ne-au întrebat despre o stradă anumită, pe care noi nu am știut să le-o arătăm pentru că nu eram din oraș. Ne-am continuat drumul, dar doar după cățiva pași, prietena mea și eu ne-am uitat în urmă spunând simultan: "Dar cei doi erau ingeri... ! " Cei doi deja disparuseră!

Nu știu ce ne-a dat certitudinea, mie și prietenei mele, că fuseseră îngeri. ªtiu că am intuit acest lucru, dar prietena mea trăiește încă si acum, este bine, cât despre tumoare, nu s-a mai găsit nici o urmă. Nu pot oferi probe, dar senzația noastră că am întalnit doua persoane deosebite a fost precisă și foarte vie. Probabil a fost legată de acel mod straniu de a vorbi, acea bucurie inexplicabilă înainte de întâlnire, radiația pe care acele ființe o emanau, toate acestea impreună, alături de vindecarea miraculoasă a prietenei mele, ne-au convins că am întâlnit cu adevărat doi îngeri păzitori.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Un inger nu este nimic altceva decat o idee a lui Dumnezeu."
Meister Echart