Prima pagina arrowCatedrala plina cu sfere de lumina

Catedrala plina cu sfere de lumina

angel56.jpg Mă aflam la Iași în Biserica Sf. Paraschiva, dimineața devreme, rugându-mă la moaștele sfintei să mă ajute la examenul ce urma să-l dau în acea zi. Mă aflam departe de orașul meu natal și-mi era dor, mai ales că nu aveam pe nimeni drag lângă mine.

ªi probabil din dorul din inimă și din cauza emoțiilor am ridicat ochii spre cupola catedralei și am văzut clar niște sfere de lumină extrem de puternice, dar care emanau o lumină foarte caldă și blândă. Erau ca niște licurici, dar mult mai mari, care se mișcau sub acea cupolă. Eram fascinat, mintea mi se oprise, dar inima "știa" ce erau acele sfere luminoase.

Am intuit că erau entități angelice, care aveau grijă de locul acela sfânt. În momentul în care am realizat natura lor am simțit totodată și bucuria lor, că le recunoscusem. Am făcut câțiva pași prin catedrală, și am simțit cum îmi urmau pașii dar deasupra mea și îmi transmiteau starea lor de bucurie și candoare.

Din acel moment toate gândurile, dorurile, stresurile au dispărut ca prin farmec, rămânând in inima mea doar starea de iubire, de liniște și siguranță.

Florin


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12