Prima pagina arrowBiletul de tren

Biletul de tren

Era într-o zi de luni. ªeful mă anunță că va trebui să plec în delegație la București chiar în acea seară. Așa că m-am dus la agenția CFR să-mi iau un loc la vagonul de dormit.

Nu ajung bine la agenție, că imediat casiera îmi face cunoscut faptul că nu sunt locuri decât  în cabină cu bărbați. Accept, îmi iau biletul și mă îndrept către birou. În drum mă opresc în piață, apoi la un magazin pentru a-mi face câteva cumpărături pentru drum. Dupa aproximatiov o ora, îmi sună telefonul- eram la birou- de la agenție (casiera mă cunoștea, deoarece și eu lucrez tot în cadrul CFR-ului). Mă anunțau că mi-au gasit un loc într-o cabină cu o femeie și drept urmare, să mă duc urgent pentru a-mi schimba biletul.

Așa că plec imediat, din nou, la agentie. Când să dau însă biletul, constat că nu-l găsesc nicăieri. Mă retrag într-un colț al agenției și încep din nou să caut, dar nimic. La un moment dat, îmi vine o idee: să îl apelez pe îngerul meu păzitor pentru a mă ajuta.

 

angel79.jpg

Nu trec 3 minute și îmi apare o imagine cu magazinul în care am intrat și un bilet  pe jos, lângă tejghea. Mă hotărăsc și plec repede la magazin. Într-adevăr, biletul era jos, lângă tejghea.

Am mulțumit recunoscătoare și astfel mi-am rezolvat  mica problemă.

Acesta a fost un caz, să zic așa, de mică importanță, dar am fost ajutată, atât eu, cât și fiul meu, în probleme importante. Astfel, în urma unor rugăciuni către ierarhia angelică a stăpânirilor, fiul meu a reușit să scape de viciul de a consuma băuturi alcoolice.

În multe alte situații, apelarea sinceră și din inimă m-a făcut să beneficiez rapid și eficient de ajutorul și sustinerea atât a îngerului păzitor, dar și a celorlalți îngeri, din alte ierahii.

Liana Berindei


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si erau ciobani pe acelasi taram, la stana, care pazeau noaptea oile. Si iata, ingerul Domnului a venit catre ei si lumina Domnului straluci in jurul lor si ei s-au temut tare. Si ingerul le-a spus: Nu va temeti! Iata, eu va anunt o mare bucurie care se va revarsa asupra intregului popor, pentru ca astazi vi s-a nascut Mantuitorul..."
Evanghelia dupa Luca, 2, 8-10