Prima pagina arrowBaiatul protejat de ingeri

Baiatul protejat de ingeri

angel65.jpgMicutul Jimmy Chalgran, din Allentown, Utah, este, in aparenta, un pusti de sapte ani cu nimic diferit de cei de seama lui. Dar parapsihologii, teologii si chiar oamenii de stiinta sceptici spun ca baiatul pare sa fie inconjurat de fiinte invizibile, care-l protejeaza si-i daruiesc puteri supranaturale!

Aceste fenomene au fost atat de pregnante, incat cazul sau a starnit valva si, pentru a evita un pelerinaj masiv catre scoala unde Jimmy invata, conducerea institutiei a decis ca el sa-si intrerupa, momentan, studiile. Timidul elev de clasa I a intrat in atentia tuturor in urma unei intamplari care i-a umplut de uimire, dar si de spaima pe colegii sai. Jucandu-se prin curtea scolii cu o minge de fotbal american, el a fost imbrancit de patru elevi mai mari, care au vrut apoi sa-i ia mingea.

N-au apucat insa sa-si indeplineasca aceasta dorinta, caci instantaneu au fost trantiti pe jos de o mana nevazuta. Incercind iarasi sa ajunga la minge, scena s-a repetat, iar cei patru, infricosati, au luat-o la fuga. Mai mult de 20 de copii si doi profesori au fost martori la acest straniu eveniment. Intr-un alt rand, Jimmy a alunecat din varful unui tobogan, dar nu pe panta acestuia, ci pe lateral. Dar, in loc de a cadea si a se lovi grav, el a plutit usor pana jos, aterizand in picioare!

Dupa alte cateva incidente similare, in care baiatul aparea ca fiind protejat de o forta invizibila, mama sa a fost sfauita sa-l retraga, temporar, de la cursuri, pentru ca acestea devenisera imposibil de tinut, in conditiile in care ceilalti copii se adunau ciotca sa vada „minunea” si putin le mai pasa de lectii!

Mama copilului l-a contactat pe cunoscutul parapsiholog american Brett Laisch, care a inceput o investigatie amanuntita asupra lui Jimmy. "Instrumentele noastre au detectat si chiar au reusit sa fotografieze un camp de natura electromagnetica ce pare sa-l insoteasca pretutindeni pe baiat, ca o aura, care nu este insa asemanatoare cu cea care invesmanteaza orice fiinta umana, asemenea unei anvelope energetice.

Experimentele au dovedit ca acest camp actioneaza ca o perna in cazul in care Jimmy este pasibil de a se rani, sau ca un scut elastic, atunci cand cineva incearca sa-l loveasca, fiindca lovitura va fi intoarsa catre agresor!” Intrigati de fenomenalul copil, si teologii si-au manifestat interesul pentru el. "Ceea ce se petrece cu Jimmy Chalgran este in conformitate cu cele scrise in Biblie referitor la protectia angelica", spune preotul Rolf Van Aakan, doctor in teologie, iar parapsihologul Laisch adauga: "Nu am fost niciodata un om religios, dar intamplarile in centrul carora sta acest copil ma fac sa concluzionez ca Jimmy este intr-adevar protejat de fiinte pe care Biblia le numeste ingeri!".

www.revistamagazin.ro
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii, slujitori ai Gratiei Divine, ne protejeaza."
William Shakespeare