Prima pagina arrowBaiatul muscat de sarpe

Baiatul muscat de sarpe

angel110.jpgMark locuia împreuna cu mama lui in Florida. Cand baiatul avea 13 ani, a ieșit afară să se joace. Acea zonă nu prea era populată și erau o mulțime de șerpi pe acolo. Mark a fost neatent și a călcat pe un șarpe cu clopoței uriaș, care l-a mușcat de gleznă într-o venă principală. Mama sa era în casă când băiatul a intrat clătinându-se și s-a prabușit la pământ, inconștient. În timp ce cădea, a reușit să spună: “Am fost mușcat”. Asta era tot ce știa ea la momentul acela. Dar și-a dat seama repede că glezna băiatului era umflată tare. A fost destul de greu să ajungă la spital, dar au reușit. Mark intrase în comă și cu toții credeau că o să-și piardă piciorul. Pe măsură ce trecea timpul, simțeau chiar că îl pot pierde pe băiat cu totul.

Dar nu a fost așa. Într-un mod inexplicabil, el a ieșit din comă, iar câteva zile mai târziu, doctorul și familia l-au întrebat ce se petrecuse. Prima sa explicație, că a fost mușcat de un șarpe uriaș la vreo 200 sau 300 de yarzi de casă, l-a contrariat foarte tare pe doctor: “Nu se poate să fi fost mușcat așa de departe de casă, căci nu puteai străbate toată distanța cu veninul în tine.” Mark a precizat că nu a străbătut deloc acea distanță. Un bărbat în alb a venit și l-a ridicat, l-a ținut strâns la piept și l-a transportat. Mark era un băiat înalt și deșirat, destul de greu, dar acest bărbat l-a purtat în brațe către casă, i-a spus că o să fie foarte bolnav, dar că își va reveni. L-au întrebat pe Mark dacă a văzut fața străinului și a răspuns că nu, pentru că obrazul său se sprijinea pe umărul bărbatului.  Dar s-a simțit atât de bine și atât de iubit și și-a amintit acel mesaj tot timpul atunci cât s-a confruntat cu frica și cu durerile în spital. Bărbatul acela l-a cărat pur și simplu pe băiat către casă, a deschis ușa de la intrare – care era încuiată – și l-a lăsat pe Mark în siguranță în casă.

Mark, Florida

Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii nu mor niciodata, voi stiti aceasta."
Anatole France