Prima pagina arrowAutostopul

Autostopul

angel198.jpgLa un moment dat iubitul meu era plecat într-o deplasare la Pitești și trebuia să vină, dar întârzia și brusc m-a apucat o neliniște teribilă; parcă mi se sfâșia pur și simplu inima, fără să am o motivație. Aveam pur și simplu impresia că n-o să mai vină.

ªi m-am rugat și apoi am simțit cum îngerul meu păzitor mă cuprinde într-o învăluire plină de iubire, care m-a făcut brusc să mă simt liniștită și să înțeleg că nu se va produce nimic rău și că totul va fi bine.

Iubitul meu a venit într-adevăr mai târziu și mi-a spus că făcând autostopul, l-a luat o mașină și la un moment dat a văzut un accident: era una dintre mașinile care trecuseră pe lângă el și care era foarte posibil să îl ia.

Pentru noi a fost foarte elocventă această situație ca o intervenție a îngerului păzitor.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12