Prima pagina arrowArhanghelul Zadakiel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Zadakiel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Pentru mine este firesc să visez des îngeri.
Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu arhanghelul Zadakiel.
În multe vise, Zadakiel îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, frumoasă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Zadakiel este înalt, extraordinar de frumos, are o manifestare fermecătoare. Are părul de o nuanță blond puțin închis, cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are fața de o nuanță apropiată de galben-auriu, ochi fermecători, privire fermecătoare. Þine în mână un pumnal frumos încrustat. Mi-a dat un pumnal, ca al lui, dar mic, am mulțumit.
În astfel de vise, arhanghelul Zadakiel mă duce în locuri pline de lumină. 
Îl numesc pe Zadakiel: “Învățătorule”. Zadakiel mă învață din multe cărți. El citește și explică, uneori citește și explică propoziție cu propoziție, se asigură că am înțeles și am reținut. Sunt curioasă, îi pun întrebări, îmi răspunde.
În multe vise, arhanghelul Zadakiel mă duce în locuri pline de lumină, îmi arată și îmi explică diferite aspecte.
În multe vise, Zadakiel îmi vorbește despre puritate, necesitatea menținerii unei stări de puritate, umilință, răbdare, încredere în sine, forță interioară benefică, succes deplin, libertate, libertate interioară, libertate divină de gândire, abandonarea voinței individuale în fața voinței divine.
În multe vise, Zadakiel ține astfel de lecții mie și altor copii.
De multe ori, l-am văzut pe arhanghelul Zadakiel înconjurat de copii de cristal, de mulți copii. Copiii de cristal sunt învățați cu mult mai multă iubire, lumină, puritate decât există la ora actuală pe pământ, arhanghelul Zadakiel ghidează, susține, inspiră, protejează acești copii, îi ajută să se adapteze în această lume, îi ajută să se exprime. Zadakiel este plin de înțelegere și plin de răbdare cu acești copii și nu numai. Am observat că acești copii îl iubesc foarte mult, au o comuniune profundă la nivelul inimii cu Zadakiel, pentru ei el este un prieten mult mai mare și foarte bun.
În multe vise, împreună cu alți copii ne-am jucat minunat, foarte mult, foarte bine cu arhanghelul Zadakiel. Îl numim pe Zadakiel: “Învățătorul nostru de joacă” și îl iubim foarte mult.
Zadakiel ne-a oferit foarte multe jucării foarte frumoase, foarte interesante, inteligente, complexe, fie albe, fie multicolore, ne-a fost foarte interesant să ne jucăm cu ele deoarece noi asimilam o varietate de aspecte în timp ce ne jucam cu ele.
În unele vise, arhanghelul Zadakiel ne-a dus într-un loc plin de lumină, acolo
erau multe camere foarte mari pline de jucării, sute de jucării, de diferite
feluri, noi ne alegeam jucăriile, ne jucam cu ele.
În multe vise, arhanghelul Zadakiel ne-a ținut lecții de joacă, ne-a învățat o mulțime de jocuri care facilitează cunoașterea diferitor aspecte. Arhanghelul Zadakiel se joacă cu noi, ne este foarte interesant să ne jucăm cu el. Suntem foarte curioși, îi punem multe întrebări, el răspunde la fiecare întrebare.
În multe vise, arhanghelul Zadakiel ne spunea foarte multe bancuri, bancuri foarte bune, noi râdeam foarte mult, era multă veselie.
În multe vise, atunci când se juca cu noi, arhanghelul Zadakiel ne gâdila foarte mult, foarte calitativ, râdeam foarte mult, era multă voie bună, ne simțeam tonifiați, hrăniți.
În multe vise, arhanghelul Zadakiel îmi citea basme înainte de culcare, Zadakiel are foarte multe cărți de basme foarte interesante, eu mă culcam într-un pat violet, Zadakiel se așeza pe un scaun lângă pat și îmi citea basme până când adormeam.
În multe vise, arhanghelul Zadakiel ne-a făcut cunoștință cu mulți alți copii din diferite locuri, ne-a ținut multe lecții pe diferite teme.
În multe vise, arhanghelul Zadakiel ne-a oferit foarte multe feluri de prăjituri, torturi, hrană dulce, hrană extraordinar de gustoasă, așa cum nu am găsit pe pământ, cu multe arome, multe gusturi, multe culori, multe forme.
Erau lecții cu Zadakiel, apoi ne jucam și în final savuram prăjituri și torturi.
În multe vise, încă de mică, alături de arhanghelul Metatron, arhanghelul Zadakiel mă învață despre Dumnezeu, aspectele lui Dumnezeu, iubirea lui Dumnezeu, credința puternică în Dumnezeu, că Dumnezeu Tatăl este omniprezent, omnipotent și omniscient, perfect iubitor, perfect bun, perfect drept. Alături de arhanghelul Metatron, arhanghelul Zadakiel mă învață despre Creația lui Dumnezeu, ce cuprinde Creația la diferite niveluri ale ei, ce se petrece la diferite niveluri ale Creației, cum se manifestă Dumnezeu într-un mod tainic în Creația Lui; ei îmi explică cum să mențin o comuniune inefabilă cu Dumnezeu, cum să aspir, cum să fiu orientată către Dumnezeu.
Mai târziu, arhanghelul Zadakiel a început să îmi apară în vise și în haină lungă, frumoasă, de o nuanță violet puțin deschis. Zadakiel mi-a dat o haină de o nuanță violet puțin deschis, o port atunci când el este îmbrăcat în violet.
În mai multe vise, l-am văzut pe arhanghelul Zadakiel vorbind, sfătuindu-se cu arhanghelul Metatron. Îmi este foarte interesant să mă aflu în prezența arhanghelilor Zadakiel și Metatron, trăiesc atunci o stare copleșitoare de bucurie și fericire, mă simt profund hrănită la nivelul inimii și a întregii ființe, sunt foarte curioasă, sunt toată ochi și urechi, și, totodată foarte atentă fiindcă aflu lucruri foarte interesante, avansate pentru mine.
În mai multe vise, arhanghelii Zadakiel și Metatron ne-au ținut lecții minunate, pe diferite teme mie și altor copii, ne-au vorbit despre diferite aspecte, aspecte ale universului. La aceste lecții, noi suntem foarte curioși, suntem toți ochi și urechi, și, totodată suntem foarte atenți fiindcă sunt informații avansate, le punem întrebări, ei ne răspund. Uneori arhanghelii Zadakiel și Metatron ne țin astfel de lecții împreună cu alți arhangheli.
Arhanghelul Zadakiel m-a învățat încă de mică cum să mă rog la Dumnezeu, să mă rog sincer, cu multă credință, cum simt, cu cuvintele mele  să am o deplină încredere că Dumnezeu răspunde în conformitate cu Voia lui atotputernică la fiecare rugă, nici o rugă nu rămâne fără răspuns, să transform rugăciunea într-o stare de comuniune cu Dumnezeu.
Zadakiel m-a învățat că ființele care de mici copii au fost învățate să se roage în orice situație, oricând, la Dumnezeu, și care cred că pot primi ajutor de la Dumnezeu, că Dumnezeu răspunde la fiecare rugă în conformitate cu Voia lui care este atotputernică și dreaptă, acele ființe sunt mai sănătoase, mai fericite și se descurcă mai bine în viață.
În unele vise, l-am văzut pe arhanghelul Zadakiel rugându-se la Dumnezeu, am simțit că el se roagă foarte frumos, foarte sincer, foarte umil, plin de credință la Dumnezeu, am trăit o stare de rugă către Dumnezeu, m-am așezat lângă el și am început să mă rog la Dumnezeu, mai trăgeam cu ochiul din când în când să văd cum se roagă, să învăț și eu să mă rog așa. Trăiam o stare de deschidere față de Dumnezeu și o stare de comuniune cu Dumnezeu.
Arhanghelul Zadakiel m-a învățat, de asemenea, cum să fac invocații rodnice.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Zadakiel în lanuri foarte mari, foarte frumoase de neroli, este un miros intens de neroli, savurez neroli,  trăiesc stări de puritate, de joacă și inspirație de joacă, Zadakiel îmi vorbește despre neroli.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Zadakiel pe munți foarte mari, foarte înalți de lapis lazuli, este extraordinar, Zadakiel îmi vorbește despre această piatră minunată care este lapis lazuli, mi-a dat cadou o piatră de lapis lazuli, am mulțumit.
În unele vise, Arhanghelul Zadakiel îmi face cunoștință cu unii îngeri.
În multe vise, l-am văzut pe arhanghelul Zadakiel vorbind cu arhanghelii Jofiel și Mihail, mi-a spus că sunt prieteni și în anumite situații acționează împreună.
După ce îl visez pe arhanghelul Zadakiel mă trezesc cu o stare de bucurie
și veselie debordantă, simt că această comuniune inefabilă cu arhanghelul Zadakiel îmi hrănește profund sufletul și întreaga ființă.                          

Artémia

Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen