Prima pagina arrowArhanghelul Uriel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Uriel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Pentru mine este firesc să visez des îngeri.
Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu arhanghelul Uriel.
În unele vise, Uriel îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, simplă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Uriel este înalt, frumos, are o manifestare luminoasă. Are părul de o nuanță blond cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are fața de o nuanță apropiată de galben-auriu, ochi luminoși, privire luminoasă. Þine în mână o flacără divină sau o carte și un pergament. Mi-a dat o flacără, o carte, un pergament, ca ale lui, dar mici. Am mulțumit. Atunci când am luat flacăra am simțit că vehiculează lumina divină.
Mai târziu, în unele vise, în cadrul unor întâlniri cu arhanghelii ținute de arhanghelul Mihail, l-am văzut pe arhanghelul Uriel îmbrăcat într-o haină de o nuanță violet deschis, cum nu am văzut pe pământ, haina lui strălucea. La toate întâlnirile cu arhanghelii, arhanghelul Uriel mi-a atras atenția în mod deosebit prin luminozitatea pe care o emană, mi-am manifestat dorința de a vorbi cu el la finalul acestor întâlniri și astfel am vorbit cu el de fiecare dată. Mă simțeam atrasă irezistibil să vorbesc cu el fiindcă simțeam că emite foarte multă lumină și eram curioasă să aflu ce face.
ªi mai târziu, în unele vise, l-am văzut pe arhanghelul Uriel îmbrăcat într-o haină portocalie.
Am simțit prezența arhanghelului Uriel ca fiind profund purificatoare. În prezența lui simțeam și vedeam multă lumină, simțeam cum lumina îmi umple ființa, că primesc lumină, că lumina trece prin ființa mea.
În unele vise, arhanghelul Uriel m-a învățat despre flacăra divină, m-a învățat din cartea și din pergamentul lui. Uriel citea și explica, îi puneam întrebări, îmi răspundea.
În unele vise, arhanghelul Uriel mă ducea în locuri pline de lumină și îmi vorbea despre unele aspecte, aspecte ale universului.
În multe vise, arhanghelul Uriel mă ducea în locuri foarte luminoase, mă ducea mai întâi într-un loc luminos, îmi explica unele aspecte, erau mai multe lecții în mai multe vise în acel loc, apoi mă ducea într-un loc mai luminos și îmi explica, și îmi arăta unele aspecte, erau mai multe lecții în mai multe vise în acel loc, apoi mă ducea în alt loc și mai luminos, și tot așa, în locuri din ce în ce mai luminoase.
Am simțit de fiecare dată că arhanghelul Uriel mă ajuta să primesc lumina
specifică fiecărui loc și mă pregătea gradat să primesc din ce în ce mai multă
lumină, care era tot mai intensă.
În multe vise, arhanghelul Uriel îmi făcea băi de lumină, simțeam și vedeam cum mă spăla cu lumină în interior și în exterior. În anul 2006, după un astfel de vis, când am mers la facultate, colegele mele cât și colegele din  alte grupe m-au întrebat: ce ai făcut, spune-ne și nouă ce ai făcut că ești atât de luminoasă azi?. Am zâmbit și le-am răspuns.
În multe vise, arhanghelul Uriel mi-a vorbit despre lumina divină, izvorul luminii, calitățile luminii, efectele luminii; mi-a explicat cum poate o ființă să intre în comuniune cu Dumnezeu pornind de la lumină, modalități practice de aprofundare a comuniunii cu Dumnezeu folosind ca suport lumina; rolul tainic al luminii în Creația lui Dumnezeu.
În multe vise, arhanghelul Uriel mi-a explicat cum poate fi utilizată lumina, multiplele utilizări profund benefice, extraordinare ale luminii, multiplele aplicații practice cu lumină.
În multe vise, arhanghelul Uriel mi-a explicat și mi-a arătat cum apar culorile principale din lumină, cum apar culorile secundare, cum apare, apoi,  multitudinea nuanțelor unei culori. În acele vise, el mi-a arătat câteva sute de nuanțe ale unor culori, cum sunt: violet, indigo, albastru, verde, galben, roșu. Mai întâi, într-un vis, mi-a arătat nuanțele unei culori, apoi, în final, în unele vise, mi-a arătat nuanțele acestor culori. Simțeam cum mă hrănesc cu aceste culori și nuanțe; simțeam că am savurat o masă foarte bogată și variată.
În multe vise, arhanghelul Uriel mi-a vorbit despre focul divin, focul divin purificator, focul inimii, focul minții; multiplele utilizări benefice ale focului, am făcut împreună unele aplicații practice.
În multe vise, arhanghelul Uriel mi-a vorbit despre alchimie, am făcut împreună unele aplicații practice, mi-a făcut unele daruri extraordinare.
În multe vise, arhanghelul Uriel mi-a vorbit despre planeta pământ.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Uriel în lanuri foarte mari,
frumoase de rozmarin, este un miros intens de rozmarin, trăiesc stări de deschidere față de lumină, Uriel îmi vorbește despre rozmarin.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Uriel pe munți foarte mari, foarte înalți de o piatră minunată, simt foarte multă lumină, Uriel îmi vorbește despre acea piatră, mi-a dat cadou o piatră, am mulțumit.
În multe vise, l-am văzut pe arhanghelul Uriel vorbind cu arhanghelii Mihail, Gabriel și Rafael despre anumite aspecte.
În multe vise, arhanghelul Uriel îmi dă unele sfaturi practice, extraordinare
atât în ce privește viața spirituală cât și în ce privește viața în această lume, îmi vorbește despre înțelepciunea practică, simțul practic divin, facem împreună unele aplicații practice de dinamizare a simțului practic divin.
După ce îl visez pe arhanghelul Uriel simt foarte multă lumină.
Artémia

Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerilor ceresti, slujitori blanzi si plini de sfintenie ai lui Dumnezeu, li se supune intreaga bogatie a naturii si viata spirituala."
Aurelius Augustinus