Prima pagina arrowArhanghelul Sandalfon - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Sandalfon - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Pentru mine este firesc să visez des îngeri.
Cu foarte mult timp în urmă, într-un vis, arhanghelul Metatron mi-a făcut cunoștință cu arhanghelul Sandalfon, Metatron mi-a spus că ei sunt prieteni, se sfătuiesc și în anumite situații acționează împreună. I-am văzut de foarte multe ori vorbind pe multe teme. Atunci când sunt în prezența lor trăiesc o stare de cunoaștere și aplicare înțeleaptă a acelei cunoașteri.
Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu arhanghelul Sandalfon.
În multe vise, arhanghelul Sandalfon îmi apare ca o arhangheliță, este foarte înaltă, îmbrăcată într-o haină foarte frumoasă, feminină, neagră, deasupra acestei haine este o mantie foarte frumoasă, are multe culori și nuanțe de culori, foarte colorată, multicoloră, acele culori și nuanțe strălucesc. Mi-a dat o haină și o mantie ca a ei, dar mică, o port atunci când ea este îmbrăcată așa. Am mulțumit.
În unele vise, arhanghelul Sandalfon îmi apare desculț, în alte vise îmi apare purtând niște sandale, partea de sus a sandalelor este foarte frumos și interesant împletită, m-am așezat și am studiat sandalele ca să văd cum sunt împletite, nu am văzut așa sandale pe pământ. Mi-a dat și mie o pereche de sandale ca ale ei, dar mici, le port atunci când ea le poartă. Mă simt extraordinar de bine în acele sandale. Sunt foarte comode și plăcut de purtat. Am mulțumit.
Sandalfon este extraordinar de frumoasă, are părul de o nuanță blond cum nu am văzut pe pământ, des și lung, foarte frumos și natural aranjat. Sandalfon are o manifestare regală, foarte feminină, foarte naturală. Are fața de o nuanță apropiată de galben-auriu, ochi strălucitori, privire strălucitoare. Atunci când o privesc în ochi, văd o lume foarte vastă. Poartă bijuterii foarte frumoase și naturale. 
În multe vise, arhanghelul Sandalfon mă duce în locuri pline de lumină sau în locuri multicolore, îmi arată și îmi explică anumite aspecte, aspecte ale universului.
În multe vise, arhanghelul Sandalfon îmi vorbește despre Dumnezeu, Împărăția lui Dumnezeu; Creația lui Dumnezeu, cum se manifestă Dumnezeu; despre Duhul Sfânt.
În multe vise, arhanghelul Sandalfon îmi explică într-un mod minunat cum să îl simt pe Dumnezeu, cum să aprofundez comuniunea cu Dumnezeu.
În multe vise, arhanghelul Sandalfon îmi vorbește pe multe teme minunate, explică foarte bine, mă ajută să înțeleg, îi pun întrebări, îmi răspunde.
În unele vise, arhanghelul Sandalfon îmi vorbește despre puritate, puritatea
inimii, a minții, a intențiilor, efectele stării de puritate; îmi vorbește despre
iubirea divină, despre credință.
Arhanghelul Sandalfon are o voce foarte dulce, vorbește dulce, parcă șoptește, mă ajută să o aud, să fiu atentă atunci când ea îmi vorbește.
În multe vise, am auzit-o pe arhanghelul Sandalfon cântând, cântă extraordinar de frumos, am auzit-o de multe ori cântând pe tonalități înalte, urcând pe tonalități, cântând pe tonalități din ce în ce mai înalte. Are o voce   gingașă, divină.
Am văzut-o de multe ori pe arhanghelul Sandalfon cântând la un instrument muzical foarte frumos, mare, cum nu am văzut pe pământ, aud atunci foarte multe sunete minunate din multe sfere frumoase.
De multe ori, atunci când Sandalfon cântă, sunt sute de îngerașe foarte frumoase, albe în jurul ei. Acele îngerașe o ascultă.
În unele vise, arhanghelul Sandalfon îmi explică ce face, mă ia cu ea atunci când se manifestă în unele ipostaze; îmi arată cum colectează rugăciunile sincere ale ființelor umane, le duce și le prezintă în fața lui Dumnezeu.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Sandalfon în lanuri foarte mari, foarte frumoase de mir, este un miros intens de mir, savurez mirul, trăiesc stări minunate, Sandalfon îmi vorbește despre mir, mi-a spus că numai ființele cu adevărat pure reușesc să intre în comuniune cu mirul.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Sandalfon pe munți foarte mari, foarte frumoși, foarte înalți de o piatră minunată. Sandalfon  îmi vorbește despre această piatră, mi-a dat cadou o piatră, am mulțumit.
I-am văzut de multe ori pe arhanghelii Metatron și Sandalfon vorbind cu arhanghelii Mihail și Gabriel despre anumite aspecte. Este extraordinar să mă aflu în prezența lor atunci când ei vorbesc, se sfătuiesc. Discuțiile lor mă ajută să înțeleg unele aspecte, îmi clarifică și facilitează înțelegerea unor aspecte care altfel îmi pot apărea abstracte.
L-am văzut de multe ori pe arhanghelul Sandalfon vorbind cu arhanghelul Gabriel, și pe arhanghelul Gabriel am perceput-o ca pe o arhangheliță, mi-a spus că sunt prietene și în anumite situații acționează împreună. În prezența lor trăiesc o stare de prietenie divină. Sunt curioasă să admir două prietene adevărate.
De fiecare dată când îl visez pe arhanghelul Sandalfon, o visez și pe îngerașa mea păzitoare Avia și pe îngerașele mele păzitoare, ele sunt lângă mine și facilitează comuniunea cu arhanghelul Sandalfon, mă ajută să fiu atentă atunci când Sandalfon vorbește.
După ce îl visez pe arhanghelul Sandalfon trăiesc stări minunate.
Artémia
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii pot zbura deoarece ei insisi nu se considera a fi grei."
Cugetare scotiana