Prima pagina arrowArhanghelul Raziel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Raziel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Pentru mine este firesc să visez des îngeri.
Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu arhanghelul Raziel.
În multe vise, Raziel îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, frumoasă, elegantă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Raziel este foarte frumos, înalt, are o manifestare elegantă. Are părul de o nuanță blond foarte puțin închis, o nuanță cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are fața de o nuanță apropiată de galben-auriu, ochi foarte frumoși, privire misterioasă. Þine în mână o cheie frumoasă, mare, aurie, o carte sau un papirus. Mi-a dat o cheie, o carte și un papirus ca ale lui, dar mici, am mulțumit. M-a bucurat foarte mult cheia, atunci când am luat-o în mână am simțit că pot descuia uși, pot descifra mistere cu ea, am trăit o stare de mister, am simțit că este foarte puternică, nu puteam să o țin, cheia mă ținea pe mine și m-a dus câțiva pași, l-am rugat pe arhanghelul Raziel să mă ajute, arhanghelul Raziel a zâmbit înțelegător și m-a ajutat să o țin în mână.
În unele vise, arhanghelul Raziel mi-a explicat cum să folosesc cheia lui.
În unele vise, arhanghelul Raziel, m-a învățat din papirusul lui, deoarece sunt cunoștințe avansate, citea puțin și explica foarte mult, iar citea puțin și explica foarte mult.
În multe vise, arhanghelul Raziel m-a învățat din cartea lui. Cartea este extraordinar de interesantă, conține informații din multe domenii. Arhanghelul Raziel a spus că numai ființele pure și merituoase ajung să găsească cartea lui în varianta corectă, nemodificată, și să înțeleagă sensul adevărat a ceea ce este scris în ea. El a spus că el ajută ființele pure, care și-au trezit înțelepciunea inimii să găsească cartea, apoi le ghidează spre a descifra și înțelege ce e scris în ea, totodată le și protejează.
Arhanghelul Raziel mi-a vorbit de multe ori despre necesitatea păstrării nealterată a unei stări de puritate, puritatea intențiilor, felul în care starea de puritate și puritatea intențiilor facilitează accesul la o cunoaștere și la o înțelegere amplă și profundă, și ajută ființa să îl înțeleagă pe Dumnezeu.
În unele vise, arhanghelul Raziel mi-a vorbit despre misterul lui Dumnezeu, el a explicat într-un mod accesibil mie.
În unele vise, arhanghelul Raziel mă duce în locuri pline de lumină și îmi
explică sensul, mesajul, semnificația anumitor aspecte, de ce anumite aspecte sunt într-un anumit fel și nu în alt fel, care este legătura tainică, firul misterios care leagă multe aspecte, multe lucruri. În acele vise mă adresez lui fie pe nume: Raziel, dar deseori simt să îi spun: “Sfătuitorule”.         Arhanghelul Raziel are un stil elegant în a explica și în a răspunde la întrebări. De mică, l-am simțit ca pe un prieten mult mai mare, foarte bun, care mă sfătuiește.
În alte vise, arhanghelul Raziel mă duce în locuri extraordinare prin felul cum arată, prin ce conțin, locuri foarte neobișnuite din mai multe puncte de vedere, de exemplu, lacuri multicolore cu o verdeață extraordinară în jurul lor, pe fundul cărora sunt, de fapt, munți, intrăm în munte, mergem și ajungem la o câmpie vastă și însorită. În acele vise, Raziel îmi explică unele taine.
În unele vise, arhanghelul Raziel, mi-a vorbit despre cele mai importante 72 de entități dumnezeiești angelice care se află în permanență alături de Dumnezeu, apoi m-a luat de mână, m-a dus la acele entități divine și mi le-a prezentat, a fost copleșitor, trăiam o stare de înălțare.
Mai târziu, arhanghelul Raziel a început să îmi apară în vise purtând și o mantie albastră, elegantă, care unduiește de parcă ar fi lichidă. El mi-a dat o mantie albastră, o port atunci când el este îmbrăcat în ea.
Într-un vis, arhanghelul Raziel, a pus în fața mea pe o masă o cupă mare și mi-a spus să torn în ea puțin lichid dintr-un vas, așa am făcut, apoi Raziel, a luat un alt vas și a turnat un alt lichid concentrat deasupra lui și a umplut cupa, mi-a spus că licoarea este plină de cunoaștere și mă va ajuta să înțeleg multe aspecte și mi-a spus să o beau, am savurat încet acea licoare, am simțit că am băut un ocean, am trăit o stare de cunoaștere, am mulțumit.
În unele vise, mă plimb mult cu arhanghelul Raziel în lanuri foarte mari, de lumânărică, este un miros intens de lumânărică, simt prezența ei, pun mânile pe ea, savurez lumânărica, trăiesc o stare de verticalitate, orientare către un țel benefic în vederea atingerii lui. Raziel îmi vorbește despre lumânărică.
În unele vise, mă plimb mult cu arhanghelul Raziel pe munți foarte mari, foarte înalți, extraordinar de frumoși, de cuarț alb, acești munți strălucesc, trăiesc o stare de puritate și hrănire. Raziel îmi vorbește despre cuarțul alb, mi-a dat un cuarț alb, am mulțumit.
În multe vise l-am văzut pe arhanghelul Raziel vorbind cu arhanghelul Raguel, mi-a spus că sunt prieteni și în anumite situații se sfătuiesc și acționează împreună. Atunci când mă aflu în prezența arhanghelilor Raziel și Raguel, trăiesc o stare bucurie că mă aflu în prezența lor și o stare de cunoaștere și eficiență în punerea în practică a acelei cunoașteri.
După ce îl visez pe arhanghelul Raziel, mă trezesc cu o stare de intuiție, simt că această comuniune minunată cu arhanghelul Raziel mă ajută să înțeleg unele aspecte.
Artémia


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ei inca vin prin cerul din zori cu aripile intinse, Iar muzica lor cereasca pluteste deasupra lumii obosite."
William Shakespeare