Prima pagina arrowArhanghelul Raguel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Raguel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Pentru mine este firesc să visez des îngeri.
Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu arhanghelul Raguel.
În multe vise, Raguel îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, frumoasă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Raguel este înalt, foarte frumos. Are părul de o nuanță blond puțin închis, cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are fața de o nuanță apropiată de galben-auriu, ochi cunoscători, privire plină de înțelegere, se manifestă ca o ființă care deține o anumită cunoaștere, o anumită putere și exercită așa cum se cuvine o funcție.
În unele vise, arhanghelul Raguel mă duce în locuri pline de lumină, îmi arată și îmi explică anumite aspecte, unele aspecte ale universului.
În unele vise, arhanghelul Raguel mă învață din cartea lui, mi-a dat și mie o carte ca a lui, dar mică, am mulțumit; și din alte cărți; îmi explică, îi pun întrebări, îmi răspunde. În acele vise mă adresez lui fie pe nume: Raguel, dar deseori simt să îi spun: “Sfătuitorule”.
În unele vise, arhanghelul Raguel mă învață cum să folosesc cheia lui, mi-a dat o cheie ca a lui, dar mică, am mulțumit; mi-a spus că numai ființele care sunt divin integrate au acces la cheia lui, cheia este foarte puternică, de fiecare dată când o țineam în mână simțeam că cheia mă ducea pe mine.
În unele vise, în cadrul unor întâlniri cu unii arhangheli, întâlniri la care se discută pe unele teme, l-am văzut pe arhanghelul Raguel îmbrăcat în alb, ținea în mână o carte.
Mai târziu, în unele vise, arhanghelul Raguel a început să îmi apară într-o haină de o nuanță între roșu vișiniu și violet, o nuanță apropiată de bordeaux spre violet. Mi-a dat și mie o haină ca a lui, o port atunci când el este îmbrăcat așa.
În multe vise, l-am văzut pe arhanghelul Raguel vorbind cu arhanghelul Raziel, mi-a spus că sunt prieteni. Am simțit o anumită legătură, o anumită comuniune între arhanghelii Raguel și Raziel, o anumită asemănare, ceva în comun între acești doi arhangheli, inclusiv în ce privește ajutorul pe care ei îl oferă în această perioadă planetei pământ, că acționează împreună în anumite situații, se ajută. Trăiesc o stare de înălțare în prezența lor.
De fiecare dată când apare arhanghelul Raguel simt instantaneu că intru în comuniune, simt prezența, sfera de forță și a arhanghelului Raziel, la fel este și invers.
De fiecare dată când comunic cu arhanghelul Raguel simt o aprofundare a comuniunii, îl înțeleg mai bine și pe arhanghelul Raziel, la fel este și invers. În unele vise, la propunerea arhanghelilor Raguel și Raziel, am făcut un exercițiu spiritual în care am invocat simultan prezența lor în universul meu lăuntric, am simțit că s-au unit anumite forțe în interiorul ființei mele și am trăit o stare de unitate plină de forță divină.
În multe vise, l-am văzut pe arhanghelul Raguel vorbind cu arhanghelul Uriel despre planeta pământ, energiile binefăcătoare care în curând se vor manifesta pe planeta pământ; atunci când ei vorbesc simt energii extraordinar de puternice, simt rezolvarea benefică a anumitor situații.
În unele vise, la propunerea arhanghelilor Raguel și Uriel, am invocat simultan prezența lor în universul meu lăuntric, am trăit o stare de succes deplin, de triumf divin.
În unele vise, arhanghelul Raguel m-a dus în Noul Ierusalim, am spus: “parcă a coborât Paradisul pe Pământ!”, așa am simțit, este foarte multă lumină, puritate, iubire, comuniune cu Dumnezeu și cu Împărăția lui Dumnezeu.
În multe vise, arhanghelul Raguel îmi vorbește despre Dumnezeu, unele aspecte ale lui Dumnezeu, unele aspecte ale Creației lui Dumnezeu.
Arhanghelul Raguel îmi explică că Dumnezeu este supremul prieten, cel mai bun și cel mai apropiat prieten pe care o ființă îl poate avea vreodată. Raguel m-a ajutat să simt cum el trăiește această prietenie divină cu Dumnezeu, am simțit că Dumnezeu este cel mai bun, cel mai mare, cel mai apropiat și cel mai fidel prieten, prietenul perfect.
În unele vise, arhanghelul Raguel îmi vorbește despre Justiția divină, cum se exercită Justiția divină, mi-a explicat cum Dumnezeu Tatăl care este Supremul Judecător exercită Justiția divină așa cum consideră El necesar în Creația Lui. Mi-a făcut cunoștință cu îngerii Justiției.
În unele vise, arhanghelul Raguel îmi vorbește despre dreptatea și armonia divină, modul în care dreptatea și armonia divină se manifestă în Creație; cum poți fi un apărător drept și imparțial al ființelor umane nedreptățite.
În unele vise, mă plimb mult cu arhanghelul Raguel în lanuri foarte mari,
foarte frumoase de unele plante interesante. Ne-am plimbat și în lanuri de smirnă, este un miros intens de smirnă, simt prezența ei, pun mâinile pe ea, o savurez, Raguel îmi vorbește despre smirnă, efectele ei și despre starea de smerenie divină, de ascultare divină care este atât de necesară și chiar salvatoare pentru multe ființe umane.
În unele vise, mă plimb mult cu arhanghelul Raguel pe munți foarte mari, foarte înalți, extraordinar de frumoși, de o piatră interesantă. Raguel îmi vorbește despre acea piatră, mi-a dat cadou o piatră, am mulțumit.
După ce îl visez pe arhanghelul Raguel, mă trezesc cu o stare de unitate.
Artémia  


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si erau ciobani pe acelasi taram, la stana, care pazeau noaptea oile. Si iata, ingerul Domnului a venit catre ei si lumina Domnului straluci in jurul lor si ei s-au temut tare. Si ingerul le-a spus: Nu va temeti! Iata, eu va anunt o mare bucurie care se va revarsa asupra intregului popor, pentru ca astazi vi s-a nascut Mantuitorul..."
Evanghelia dupa Luca, 2, 8-10