Prima pagina arrowArhanghelul Rafael - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Rafael - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

 

Pentru mine este firesc să visez des îngeri.

Cu foarte mult timp în urmă, am avut un vis minunat: eram într-un loc plin de lumină, după ce l-am ales pe îngerul meu păzitor Haniel dintr-un grup de îngeri din care puteam alege, îngerul meu păzitor Haniel mi-a ales pe îngerii mei păzitori; la scurt timp după aceea, două ființe mi-au spus că trebuie să aleg un arhanghel păzitor, a urmat un procedeu lung în care acele două ființe mi-au făcut cunoștință și mi-au povestit despre mai mulți arhangheli, apoi, în timpul unui exercițiu spiritual în care urma să aflu cu care dintre acești arhangheli am cele mai multe afinități, l-am implorat pe Dumnezeu Tatăl să aleagă un arhanghel păzitor pentru mine, imediat după aceea am intrat într-o stare de comuniune identificatoare cu arhanghelul Rafael, în final, am mers în fața arhanghelului Rafael și am spus: “Rafael“, Rafael a pus mâna pe capul meu și a spus: “Copilul meu”. Am mulțumit. Ne-am îmbrățișat. A fost o îmbrățișare foarte emoționantă; plină de iubire; am trăit o stare de comuniune profundă cu Rafael la nivelul inimii și la nivelul ființei; am simțit că Rafael este păzitorul și protectorul meu în fața lui Dumnezeu; că facilitează, hrănește, susține comuniunea mea cu Dumnezeu. Arhanghelul Rafael mi-a ales pe ceilalți arhangheli păzitori. Am mulțumit. 

De atunci, îl simt, mă raportez la arhanghelul Rafael ca fiind arhanghelul meu păzitor.
Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu arhanghelul Rafael. 
În multe vise, Rafael îmi apare îmbrăcat într-o haină verde, lungă, frumoasă. Mi-a dat o haină verde, o port atunci când el este îmbrăcat în verde. Arhanghelul Rafael este înalt, extraordinar de frumos, are o manifestare plină de iubire. Are părul de o nuanță blond foarte puțin închis, cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are fața de o nuanță apropiată de galben-auriu, ochi plini de iubire, privire plină de iubire. Þine în mână un caduceu. Mi-a dat un caduceu, ca al lui, dar mic, am mulțumit.
Încă de mică, în multe vise, arhanghelul Rafael mă duce în locuri pline de lumină și mă învață despre Dumnezeu, cum este Dumnezeu, cum îl pot simți pe Dumnezeu, cum îl pot înțelege pe Dumnezeu, ce face Dumnezeu, de ce Dumnezeu a creat, cum a creat; despre Creația lui Dumnezeu, ce este în creație, ce se petrece în creație, cum se manifestă Dumnezeu într-un mod tainic în Creația Lui.
În multe vise, arhanghelul Rafael mă învață despre iubirea lui Dumnezeu, că iubirea lui Dumnezeu este perfectă și infinită; mă învață cum să îl iubesc 
pe Dumnezeu, să îl iubesc întotdeauna pe Dumnezeu, cum să comunic cu Dumnezeu; cum iubirea pentru Dumnezeu facilitează comuniunea cu Dumnezeu, ajută ființa să îl simtă și să îl înțeleagă pe Dumnezeu.
În multe vise, arhanghelul Rafael mă duce în locuri pline de lumină, îmi arată și îmi explică diferite aspecte, aspecte ale universului.
În multe vise, arhanghelul Rafael îmi vorbește despre sănătate și vindecare; cum iubirea pentru Dumnezeu facilitează și accelerează uimitor procesul vindecării, ființa care intră în comuniune cu Dumnezeu devine astfel receptivă la vindecare, poate astfel primi vindecarea; comuniunea cu sufletul facilitează procesul vindecării, căi de vindecare care pornesc de la nivelul sufletului; legătura tainică cu sufletul facilitează și susține starea de sănătate; arhanghelul Rafael îmi vorbește despre tinerețe.
În multe vise, arhanghelul Rafael s-a jucat foarte mult, foarte bine, foarte interesant cu mine, mi-a făcut cadou foarte multe jucării foarte frumoase și interesante, mi-a explicat cum să mă joc cu ele, ce aspecte să asimilez în timp ce mă joc cu ele, m-a învățat foarte multe jocuri.
În multe vise, arhanghelul Rafael mi-a citit basme înainte de culcare, mă culcam într-un pat violet, Rafael îmi citea basme foarte interesante, el are foarte multe cărți cu basme, adormeam foarte fericită și visam foarte frumos, paradisiac, feeric, când mă trezeam Rafael era lângă mine.
În multe vise, arhanghelul Rafael îmi făcea băi cu plante, eram mică, mă punea într-o cădiță verde cu apă verde și îmi făcea băi cu plante verzi, îmi era foarte interesant fiindcă plantele miroseau foarte frumos și erau moi.
În multe vise mă plimbam cu arhanghelul Rafael în livezi foarte frumoase, cu diferiți arbori foarte înalți, frumoși, viguroși, care aveau foarte multe feluri de fructe, mari, gustoase, care străluceau, multicolore, savuram acele fructe. În multe vise, arhanghelul Rafael m-a dus în locuri unde erau foarte multe feluri de legume, mari, frumoase, hrănitoare, care străluceau, multicolore, savuram acele legume.
În multe vise, arhanghelul Rafael îmi oferea foarte multe feluri de prăjituri, torturi, hrană dulce, hrană extraordinar de gustoasă, cu multe arome, multe gusturi, multe forme, foarte multe culori erau zeci de nuanțe de verde.
În multe vise, arhanghelul Rafael mi-a făcut numeroase cadouri, atât cadouri care țin de viața în această lume cât și cadouri care țin de viața spirituală, am mulțumit plină de recunoștință.
În multe vise, arhanghelul Rafael mi-a spus multe bancuri, a făcut multe glume, Rafael se juca cu mine, mă gâdila, râdeam bucuroasă.
Încă de mică, în multe vise, arhanghelul Rafael vine în camera mea, vorbim despre Dumnezeu, vorbim pe diferite teme, pe teme legate de viața curentă, Rafael îmi dă sfaturi, mă ajută să înțeleg unele aspecte, mă bucură extraordinar de mult prezența arhanghelului Rafael. Simt prezența arhanghelului Rafael ca fiind profund regeneratoare, generatoare și susținătoare de sănătate, hrănitoare.
În momentele dificile ale vieții, am simțit prezența și susținerea  arhanghelului Rafael: el a fost alături de mine la vârsta de un an când eram aproape să părăsesc această lume;     în anul 2000, îngerii m-au avertizat că funcția unei părți a corpului riscă să fie foarte grav afectată, l-am implorat pe îngerul meu păzitor Haniel să mă ajute, Haniel l-a chemat pe arhanghelul Rafael, Rafael a venit în subtil și mi-a spus că totul va fi bine, mi-a spus să îl rog pe Dumnezeu să decidă El ce se va petrece cu acea parte a corpului, mi-a dat și unele indicații utile, așa am făcut, acea parte a corpului a început să funcționeze chiar mai bine;     tot în anul 2000, arhanghelul Rafael mi-a salvat de două ori viața, el mi-a spus cu o lună înainte ce se va petrece și mi-a spus că el va veni și mă va ajuta, s-a petrecut întocmai, el a venit și m-a ajutat;     arhanghelul Rafael m-a ajutat să evit câteva accidente rutiere, o dată m-a tras înapoi din fața unei mașini.
În multe vise, arhanghelul Rafael a vorbit cu mine, mi-a explicat unele lucruri, m-a sfătuit în ce privește aspecte spirituale și aspecte care țin de această lume; îmi dă sfaturi în ce privește călătoriile, îmi spune ce trasee să 
aleg, ce este necesar să am la mine, la ce să fiu atentă.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Rafael în lanuri foarte mari, foarte frumoase de mentă, este un miros intens de mentă, savurez menta, trăiesc stări de sănătate, Rafael îmi vorbește despre această plantă magică care este menta, despre vindecare și sănătate.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Rafael pe munți foarte mari, foarte înalți, extraordinar de frumoși de smarald, Rafael îmi vorbește despre această piatră magică care este smaraldul, despre vindecare și despre sănătate, mi-a dat cadou un smarald, am mulțumit.
În multe vise, arhanghelul Rafael mi-a vorbit despre îngeri în general, comuniunea îngerilor cu Dumnezeu, ce fac îngerii, cum acționează îngerii;
mi-a vorbit despre îngeri din diferite ierarhii angelice; mi-a făcut cunoștință cu mulți îngeri din diferite ierarhii angelice; mi-a făcut cunoștință cu îngerii iubirii, sunt mai multe tipuri de îngeri; mi-a făcut cunoștință cu îngerii sănătății, îngerii fructelor, îngerii legumelor, îngerii plantelor, îngerii apei.
L-am văzut de multe ori pe arhanghelul Rafael vorbind cu arhanghelii Mihail, Gabriel și Uriel.
După ce îl visez pe arhanghelul Rafael mă trezesc foarte fericită, trăiesc o stare de comuniune cu Dumnezeu, simt că această comuniune inefabilă cu arhanghelul Rafael îmi hrănește profund sufletul și întreaga ființă.
 

Artémia Bivol


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si erau ciobani pe acelasi taram, la stana, care pazeau noaptea oile. Si iata, ingerul Domnului a venit catre ei si lumina Domnului straluci in jurul lor si ei s-au temut tare. Si ingerul le-a spus: Nu va temeti! Iata, eu va anunt o mare bucurie care se va revarsa asupra intregului popor, pentru ca astazi vi s-a nascut Mantuitorul..."
Evanghelia dupa Luca, 2, 8-10