Prima pagina arrowArhanghelul Metatron - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Metatron - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Pentru mine este firesc să visez des îngeri.
Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu arhanghelul Metatron.
În multe vise, Metatron îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, simplă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Metatron este înalt, foarte frumos, are o manifestare regală. Are părul blond, o nuanță de blond cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are fața de o nuanță apropiată de galben-auriu, ochi pătrunzători, privire înțeleaptă. Þine în mână un papirus sau o carte, are un cub. Mi-a dat un papirus, o carte și un cub ca ale lui, dar mici, am mulțumit.
În astfel de vise, arhanghelul Metatron mă duce în locuri pline de lumină. 
Îl numesc pe Metatron: “Învățătorule”. Metatron mă învață din papirusul lui, cartea lui, cubul lui și din alte cărți. El citește și explică, uneori citește și explică propoziție cu propoziție. Metatron se asigură că am înțeles și am reținut. Sunt curioasă, îi pun întrebări, îmi răspunde.
În multe vise, arhanghelul Metatron mă duce în locuri pline de lumină, îmi arată și îmi explică diferite aspecte.
În multe vise, Metatron ține astfel de lecții mie și altor copii.
De multe ori, l-am văzut pe arhanghelul Metatron înconjurat de copii de cristal. Copiii de cristal sunt învățați cu mult mai multă iubire, lumină, puritate decât există la ora actuală pe pământ, arhanghelul Metatron ghidează, susține, inspiră, protejează acești copii, îi ajută să se adapteze în această lume, îi ajută să se exprime. Metatron este plin de înțelegere față de acești copii și nu numai. Am observat că acești copii îl iubesc foarte mult,  au o comuniune profundă la nivelul inimii cu Metatron, pentru ei el este un prieten mult mai mare, un prieten foarte bun.
În multe vise, împreună cu alți copii ne-am jucat minunat cu arhanghelul Metatron. Metatron ne-a oferit jucării foarte frumoase, fie albe, fie multicolore, jucării complexe, ne este foarte interesant să ne jucăm cu ele, erau jucării inteligente, noi asimilam diferite aspecte în timp ce ne jucam cu ele. Arhanghelul Metatron ne-a învățat multe jocuri care facilitează cunoașterea diferitor aspecte.
În multe vise, arhanghelul Metatron ne-a oferit foarte multe feluri de prăjituri, torturi, hrană dulce, hrană extraordinar de gustoasă, așa cum nu am găsit pe pământ, cu multe arome, multe gusturi, multe culori.
Mai întâi, erau lecții cu Metatron, apoi ne jucam și în final savuram prăjituri și torturi.

În multe vise, încă de mică, arhanghelul Metatron mă învață despre
Dumnezeu, aspectele lui Dumnezeu, iubirea lui Dumnezeu, credința
puternică în Dumnezeu, că Dumnezeu Tatăl este omniprezent, omnipotent și omniscient, perfect iubitor, le iubește la fel de mult pe toate creaturile Lui, că toate ființele sunt copiii Lui, că Dumnezeu este perfect bun.
Arhanghelul Metatron mă învață despre Creația lui Dumnezeu, ce cuprinde Creația la diferite niveluri ale ei, ce se petrece la diferite niveluri ale Creației, cum se manifestă Dumnezeu într-un mod tainic în Creația Lui.
Arhanghelul Metatron îmi explică cum pot să îl simt permanent pretutindeni
pe Dumnezeu, cum să mențin o comuniune inefabilă cu Dumnezeu, cum să aspir, cum să fiu orientată către Dumnezeu, că Dumnezeu știe atunci când o ființă vrea la El și o ajută să ajungă la El.
Mai târziu, arhanghelul Metatron a început să îmi apară în vise și în haină lungă, simplă, violetă, este un violet închis, foarte frumos. Metatron mi-a dat o haină violetă, o port atunci când el este îmbrăcat în violet.
În unele vise, Arhanghelul Metatron mi-a spus că acea carte pe care a primit-o de la îngerul Raziel este și acum un îndrumar prețios pentru el.
În multe vise, arhanghelul Metatron mă ia cu el atunci când merge în unele biblioteci gigantice, în unele biblioteci Metatron îmi permite să citesc multe cărți, în alte biblioteci îmi permite să citesc unele cărți de pe unele rafturi, unele cărți sunt foarte avansate, citesc puțin și un înger de lumină îmi explică, apoi iar citesc puțin și îngerul îmi explică, în alte biblioteci mă lasă să mă plimb prin bibliotecă și să admir încântată rafturile de cărți.
Îmi este foarte foarte interesant să mă aflu în prezența arhanghelului Metatron atunci când el alege cărțile, sunt curioasă cum le alege, merg după el și îl întreb: “Pentru ce ai luat cartea aceasta?”, Metatron râde fiindcă știe că sunt curioasă și răspunde, eu continui: “Cealaltă carte pentru ce ai luat-o, ce e bun în ea?”, el răspunde, îi mulțumesc, așa îl întreb despre fiecare carte.
Arhanghelul Metatron citește foarte mult, în foarte multe domenii, are o cunoaștere amplă și profundă.
Iau cărțile, vin și citesc lângă Metatron, atunci când Metatron citește, trăiesc o stare de cunoaștere profundă, înțelegere profundă, învățare.
În unele vise, arhanghelul Metatron mă duce în preajma unui tron gigantic, luminos foarte intens, este multă lumină foarte intensă în jur, trăiesc o stare de pace, el îmi explică unele aspecte.
În unele vise, arhanghelul Metatron mă duce într-un loc plin de lumină, trecem de un prag, apoi Metatron îmi vorbește despre Chipul lui Dumnezeu. Mă simt atunci extraordinar de aproape de Dumnezeu, simt o comuniune cu Dumnezeu, îl simt pe Dumnezeu ca pe un prieten incomparabil mai mare,  foarte bun și apropiat.
În mai multe vise, arhanghelul Metatron m-a luat la diferite întâlniri cu îngerii. Metatron este înconjurat de îngeri, cât văd cu ochii de jur împrejur sunt îngeri. L-am văzut pe Metatron ținând multe întâlniri cu îngerii. Arhanghelul Metatron vorbește despre unele aspecte, prezintă și explică foarte bine acele aspecte. Sunt foarte curioasă, sunt toată ochi și urechi, îmi este foarte interesant, mă bucur foarte mult că mă ia la aceste întâlniri, trăiesc o stare de cunoaștere în diferite domenii.
În multe vise, arhanghelul Metatron îmi apare în ipostaza în care consemnează în cronica dumnezeiască, Metatron scrie atunci ca într-o carte gigantică, ca într-o bibliotecă gigantică, simt atunci că Metatron îl ascultă pe Dumnezeu, trăiesc o stare de ascultare de Dumnezeu.
În unele vise, arhanghelul Metatron îmi apare în ipostaza avocat ceresc, mă ia în “biroul lui de avocatură”, acolo este o masă mare, scaune, pe unele rafturi sunt cărți în care sunt scrise legi divine, pe alte rafturi sunt dosare. Metatron mi-a spus că în ceruri se judecă după legi divine. Câțiva îngeri de lumină îl asistă pe Metatron în această ipostază. Uneori, atunci când  Metatron se uită pe dosare, un înger îmi explică legi divine.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Metatron în lanuri foarte mari, de tămâie, este un miros intens de tămâie, savurez tămâie, trăiesc stări de pace și puritate, Metatron îmi vorbește despre tămâie.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Metatron pe munți foarte mari, foarte înalți de ametist, este extraordinar să mă aflu în preajma acestor munți foarte frumoși, de ametist, Metatron îmi vorbește despre această piatră extraordinară care este ametistul, mi-a dat cadou un ametist, am mulțumit.
În alte vise, mă plimb cu arhanghelul Metatron pe munți de diferite cristale foarte frumoase, foarte pure, Metatron îmi vorbește despre acele cristale extraordinar de puternice, mi-a dat cadou câte un cristal, am mulțumit încântată.
În unele vise, arhanghelul Metatron îmi face cunoștință cu alți arhangheli. El mi-a făcut cunoștință cu arhanghelul Sandalfon, mi-a povestit despre relația lor de prietenie, l-am văzut de mai multe ori pe Metatron sfătuindu-se cu arhanghelul Sandalfon în privința anumitor aspecte.
L-am văzut de multe ori pe arhanghelul Metatron vorbind cu arhanghelul Zadakiel, mi-a spus că sunt prieteni și în anumite situații acționează împreună. L-am văzut pe arhanghelul Metatron vorbind cu arhanghelul Jofiel, mi-a spus că sunt prieteni și în unele cazuri acționează împreună.                     
După ce îl visez pe arhanghelul Metatron mă trezesc foarte fericită, simt că această comuniune inefabilă cu arhanghelul Metatron îmi hrănește profund sufletul și întreaga ființă.


Artémia Bivol


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12