Prima pagina arrowArhanghelul Jofiel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Jofiel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Pentru mine este firesc să visez des îngeri.
Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu arhanghelul Jofiel.
În multe vise, Jofiel îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, foarte frumoasă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Jofiel este înalt, foarte frumos, are o manifestare inspiratoare de frumusețe. Are părul blond, o nuanță de blond cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are fața de o nuanță apropiată de galben-auriu, ochi frumoși, privire frumoasă. Þine în mână o sabie. Mi-a dat o sabie, ca a lui, dar mică, am mulțumit.
În multe vise, arhanghelul Jofiel mă duce în locuri pline de lumină, îmi arată și îmi explică unele aspecte, îi pun întrebări, îmi răspunde.
Mai târziu, arhanghelul Jofiel a început să îmi apară în vise și în haină lungă, roșie, foarte frumoasă. Jofiel mi-a dat o haină roșie, o port atunci când el este îmbrăcat în roșu.
În multe vise, arhanghelul Jofiel mă duce în locuri extraordinar de frumoase, mirifice: parcuri cu foarte multe feluri de flori foarte frumoase, cu o mare varietate de forme, dimensiuni, culori, parfumuri, o mare varietate de stări atunci când ating florile; livezi cu foarte mulți copaci foarte înalți, cu frunze de culori mirifice sau multicolore, cu fructe foarte mari, care strălucesc sau cu multe feluri de fructe; câmpii mirifice; lacuri de diferite culori și forme; munți cu un relief copleșitor de frumos, cu diferite forme încrustate. În aceste locuri extraordinar de frumoase, arhanghelul Jofiel mă inspiră să admir, să contemplu frumusețea, să mă minunez de frumusețe, să-mi deschid sufletul și întreaga ființă către frumusețe, să primesc frumusețea, să las frumusețea să mă modeleze, apoi să admir opera frumuseții; arhanghelul Jofiel îmi vorbește despre frumusețea dumnezeiască, perfecțiunea și manifestarea frumuseții dumnezeiești, felul în care această frumusețe inspiră oamenii de artă. Fiind foarte multă frumusețe în jur, simt că plutesc într-un ocean gigantic de frumusețe, care mă înfrumusețează în interior, apoi gradat și în exterior.
În unele vise, în care prezenta și explica anumite aspecte ale frumuseții dumnezeiești, arhanghelul Jofiel era înconjurat de îngerii și îngerițele frumuseții sau de îngerii și îngerițele artelor.
Atunci când Jofiel este înconjurat de îngerii și îngerițele frumuseții simt că starea de frumusețe, varietatea stărilor de frumusețe este mai accesibilă, este facilitat accesul la frumesețe în esența ei, la ceea ce este frumusețea. Este un peisaj extraordinar de frumos atunci când Jofiel se află în mijlocul acestor îngeri, ei toți emit frumusețe. Arhanghelul Jofiel vorbește despre frumusețe ca fiind o cale spirituală ce ne deschide sufletul și ființa către Dumnezeu, despre tainele frumuseții dumnezeiești.
Atunci când Jofiel este înconjurat de îngerii și îngerițele artelor simt că starea de frumusețe, varietatea stărilor de frumusețe este manifestată, este
exprimată prin opere de artă, este facilitat accesul la frumusețe în această lume, frumusețea este parcă adusă mai aproape de ființa umană, opera de artă devine un mijloc de a recepta, recunoaște frumusețea. Este un peisaj interesant atunci când Jofiel se află în mijlocul acestor îngeri, este o frumusețe manifestată. Arhanghelul Jofiel vorbește despre redarea, manifestarea frumuseții dumnezeiești; inspirarea manifestărilor ce urmăresc să redea frumusețea dumnezeiască; inspirarea, ghidarea, susținerea artiștilor geniali; revelarea lui Dumnezeu prin intermediul frumuseții.
În unele vise, arhanghelul Jofiel mă duce în galerii de artă, îmi arată, prezintă diferite feluri de opere de artă și diferite opere de artă, de exemplu picturi, dansuri, unele filme inspirate sau alte forme de artă inspirate. Jofiel vorbește despre căi și modalități de percepere a frumuseții, cum poate fi percepută frumusețea, ce se petrece atunci când o ființă percepe frumusețea, ce fenomene tainice declanșează frumusețea în interiorul ființei, cum se reflectă perceperea frumuseții în manifestarea și în viața ființei, efectele profund armonizatoare ale perceperii frumuseții.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Jofiel în lanuri foarte mari, foarte
frumoase de trandafir, este un miros intens de trandafir, savurez trandafirii, Jofiel vorbește despre unele aspecte, vorbește și despre trandafiri, trăiesc atunci o varietate de stări de frumusețe.
În unele vise, mă plimb cu arhanghelul Jofiel pe munți foarte mari, foarte înalți de o anumită piatră minunată, trăiesc atunci o stare de deschidere către frumusețe. Jofiel îmi vorbește despre acea piatră. Mi-a dat o piatră, am mulțumit bucuroasă.
În unele vise, arhanghelul Jofiel îmi face cunoștință cu alți arhangheli.
Jofiel mi-a povestit despre relația lui de prietenie cu arhanghelul Chamuel,  i-am văzut de multe vorbind, Jofiel mi-a spus că ei acționează împreună în privința anumitor aspecte. L-am văzut de multe ori pe arhanghelul Jofiel vorbind cu arhanghelul Zadakiel, i-am auzit sfătuindu-se, i-am văzut vorbind cu arhanghelul Mihail, mi-a spus că sunt prieteni și în unele situații acționează împreună. L-am văzut pe Jofiel vorbind cu arhanghelul Metatron.
După ce îl visez pe arhanghelul Jofiel mă trezesc cu o stare de frumusețe sau o varietate de stări de frumusețe, simt că această comuniune inefabilă cu arhanghelul Jofiel îmi umple sufletul și ființa de frumusețea dumnezeiască.


Artémia Bivol


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Un inger nu este nimic altceva decat o idee a lui Dumnezeu."
Meister Echart