Prima pagina arrowAparitie miraculoasa intr-o catedrala din Ungaria

Aparitie miraculoasa intr-o catedrala din Ungaria

O apariție miraculoasă a avut loc la catedrala din Karakosout, Ungaria. O făptură luminoasă cu un halou auriu deasupra capului a apărut subit deasupra mesei sfinte din mijlocul catedralei.

Ea era scăldată în lumină pură și a rămas pentru puțin timp nemișcată, suspendată în aer, după care a dispărut încet. Persoanele care erau prezente în catedrală și care au asistat la această apariție miraculoasă, au așteptat cu răbdare, într-o atmosferă plina de pioșenie, reapariția făpturii de lumină.

Aceasta a reapărut, iar unul dintre participanții la slujbă i-a făcut o poză care a făcut înconjurul lumii, lăsând o impresie adâncă în conștiința oamenilor.
aparitie_ungaria.jpg

Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen