Prima pagina arrowAparitie angelica la mormantul lui Iisus

Aparitie angelica la mormantul lui Iisus


Reînvierea lui Iisus este o adevărată apologie a îngerilor: «ªi iată, s-a făcut cutremur mare, că îngerul Domnului, coborând din cer și venind, a prăvălit piatra și ședea deasupra ei. ªi înfățișarea lui era ca fulgerul și îmbrăcămintea lui albă ca zăpada. ªi de frica lui s-au cutremurat cei care păzeau, și s-au făcut ca morții. Iar îngerul, răspunzând a zis femeilor: "Nu vă temeți, că știu că pe Iisus cel răstignit Îl căutați. Nu este aici; căci s-a sculat precum a zis ... " (Matei cap.28, 2)

Tot legat de momentul reînvierii, apostolul Marcu povestește despre aceeași apariție îngerească: "ªi intrând în mormânt, au văzut un tânăr șezând în partea dreaptă, îmbrăcat în veșmânt alb, și s-au înspăimântat... "(Marcu Cap.16, 15) Legat tot de același eveniment apostolul Luca relatează: "ªi au găsit piatra răsturnată de pe mormânt. ªi intrand, nu au găsit trupul Domnului Iisus. ªi fiind ele încă nedumerite de aceasta, iată doi bărbați au stat înaintea lor, în veșminte strălucitoare, "(Luca cap. 24, 2-4)
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Te acopera cu aripa lui, si sub aripile sale gasesti adapost."
Psalmi 91, 4