Prima pagina arrowAm vazut lumina mergand prin acest tunel

Am vazut lumina mergand prin acest tunel

light01.jpg„Când aveam aproape nouă ani, eu și cu sora mea eram pe plaja. Ea avea grijă de mine și m-a luat pe malul unei plaje stâncoase, unde valurile se spărgeau de mal. Noi mergeam  culegând scoici, fără a da nici o atenție la ceea ce se petrecea în jurul nostru.

Deodată am fost lovit de un val puternic și am fost măturat printre stânci și aruncat în apă adâncă. Îmi amintesc că înghițeam tone de apă ce păreau că-mi umplu stomacul. Eram îngrozit, ca și cum tocmai aș fi căzut de pe marginea întunecată a unei piscine.

Tot ce puteam simți erau bule și iar bule, dar nu puteam respira deloc. Am văzut lumina mergând prin acest tunel, iar apoi am ajuns în cea mai frumoasă grădină  pe care am văzut-o vreodată.

Scurta mea viață s-a derulat prin fața ochilor mei și atunci am fost în fața unei figuri mari, o lumină despre care cred că era Dumnezeu. Era atât de frumos, încât  nu vroiam să mai plec. Dar el știa ce gândeam eu și a spus că trebuia să mă întorc.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc era că cineva mă trăgea de cap în sus. Am fost dus la centrul salvamar și eram întins acolo când m-am trezit. Salvamarul a scos o mulțime de apă din plămânii mei și credea că am  murit. Am fost norocos într-o mulțime de feluri în ziua aceea.”
 
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen