Prima pagina arrow25 martie - Buna vestire

25 martie - Buna vestire

Sarbatorea crestina a BUNEI VESTIRI.

Data de 25 martie este la 9 luni înainte de Crăciun (sărbătoarea Nașterii Domnului) și amintește de ziua în care îngerul îi vestește Fecioarei Maria că a fost aleasă să devină Mama lui Iisus Christos.

 

angel51.jpg

Arhanghelul Gabriel îi apare Fecioarei Maria și o anunță că va avea un fiu.
Legat de aceasta Luca ne relatează (Cap. 1, 26): «În a șasea lună (de graviditate a lui Elisabeta) a fost trimis îngerul Gabriel de la Dumnezeu, într-o cetate din Galileea, al cărei nume era Nazaret, către o fecioară logodită cu un bărbat numit Iosif, din casa lui David; iar numele fecioarei era Maria. ªi intrând îngerul la ea, a zis: "Bucură-te, cea care ești plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei."» ªi aceasta a fost tulburată de un astfel de salut și se întreba ce fel de închinăciune este aceasta. ªi îngerul i-a spus: "Nu te teme, Maria căci ai aflat har de la Dumnezeu. ªi iată, vei lua în pântece și vei naște fiu și vei chema numele lui Iisus... "


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii nu mor niciodata, voi stiti aceasta."
Anatole France