Prima pagina arrow"O bombã urmeaza sa explodeze"

"O bombã urmeaza sa explodeze"

angel174.jpgNe aflăm în data de 16 februarie 1986 într-o școală primară în mijlocul Statelor Unite, la Cokeville în Wyoming. În această țară unde arme de toate felurile sunt vândute liber, un nebun furios pe nume de David Yung, însoțit de membrii familiei sale (nebuni de asemenea) s-au oprit la o școală și au luat drept ostateci cei o sută cincizeci și șase de copii. Nebunii au spus polițiștilor că vor execută copiii prin împușcare, dar în cele din urmă și-au schimbă dintr-o dată tactica și s-au hotărât să pună o bombă. Câteva momente mai târziu, spre groaza polițiștilor și a tuturor celor prezenți în exterior, bomba a explodat.

Pompierii pornesc să caute printre dărâmături, siguri că vor găsi cadavrele celor aflați în interior. Dar stupoare: nu a fost nici un mort și nici un rănit printre școlari. Copiii explică că "vocile și ființele de lumină" le-au spus cum să scape din explozie. Specialistul în deminare Richard Haskell a afirmat în fața presei că, chiar și cuvântul miracol nu este suficient pentru a explica faptul că nu era nici un mort printre copii.

Iată mărturia a unei fetițe: "Ființe de lumină pluteau deasupra noastră. Era o mamă și un tată, o fetiță mică cu părul lung și o doamnă care purta în brațe un copil. Doamna ne-a spus că o bombă urma să explodeze și că trebuia să-l ascultăm pe fratele nostru. Aceștia erau îmbrăcați în alb și erau strălucitori precum un bec electric mai ale în jurul capului. Această femeie era foarte drăguță și simțeam că mă iubește." Dar nu toți copiii au văzut această familie care "strălucea precum becul electric". Alții nu au auzit decât voci. Declarația unui băiat: "eu nu am văzut nimic, dar am auzit o voce care mi-a spus să o caut pe sora mea și să ne așezăm sub fereastră."
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii pot zbura deoarece ei insisi nu se considera a fi grei."
Cugetare scotiana