Prima pagina arrow"Ingerii iti ridica acum bratul si te vindeca"

"Ingerii iti ridica acum bratul si te vindeca"Linda mergea cu bicicleta prin parc. In timp ce cobora o panta cu un casetofon portabil intr-o mana si cu cealalta pe ghidon si pe frana, a apasat pe frana dar, din nefericire, o roata se dezumflase. A fost catapultata peste bicicleta. A atins pamantul si, din cate aduce aminte, a lovit de trei ori cu barbia in pamant. Si-a spart niste dinti, si-a fracturat maxilarul. Nervii de la gat si umar au fost afectati. Tot ce mai putea sa miste era antebratul. A mers la neurochirurgi, la doctori ortopezi, apoi a mers la dr. Nemeh si va spune chiar ea prin ce a trecut.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen