Prima pagina arrow"E in regula, micuta Laura"

"E in regula, micuta Laura"

angel22.jpgUrmătoarea povestire este despre o fetiță care avea incapacitate de învățare. Când se află în sala de clasă, ea bătea tot timpul din picior, fără să se poată opri. Profesorii o admonestau: "Dar încetează odată!". ªi deși fata se abținea pentru un timp, piciorul începea iar să bată. Vă puteți da seama ce hiperactiv era acest copil. Rândurile dintr-o carte i se păreau că fug, că totul este de neînțeles. Toți ceilalți copii puteau citi și înțelege, ea nu putea. Este o formă de dislexie, dar ea nu știa că are o problemă. Ea credea despre ea însăși că este îngrozitor de proastă.

Într-o zi, profesorul s-a înfuriat și a dat-o afară din clasă, iar ea s-a îndreptat deznădăjduită către bibliotecă. ªi-a pus capul pe brațe și a început să plângă. Își tot spunea că este proastă și urâtă și tot felul de sugestii pesimiste. Deodată, a simțit o mână pe umăr – ca un fel de mic masaj – și o voce de bărbat i-a zis: "E în regulă, micuță Laura, o să fie bine; să nu-ți faci griji." Din acel moment, fetița a început să simtă o senzatie de forță, dragoste și încredere. Într-un târziu, s-a întors să se uite la străin, cu lacrimile pe obraz, dar a constatat că în bibliotecă nu era nimeni. În schimb, se simțea consolată, împăcată și intuia că lucrurile nu vor mai fi la fel ca înainte. Un an mai târziu, o ființă minunată a descoperit-o, și-a dat seama ce problemă are și a ajutat-o să descopere o nouă metodă de învățare.

Ea nu a uitat niciodată atingerea acelei mâini. ªi, bineînțeles, era convinsă că a fost îngerul ei păzitor care a apărut într-un moment când ea avea mare nevoie de ajutor.

Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii, slujitori ai Gratiei Divine, ne protejeaza."
William Shakespeare