Prima pagina arrow"Am eu grija de fetita"

"Am eu grija de fetita"

angel109.jpgO mamă se afla la capătul unei scări rulante dintr-un mall mare și se pregătea să coboare un etaj. Avea un copil de vreun an  și jumătate în brațe, poșeta și plasa cu cumpărături, plus că purta tocuri înalte. O împingea din spate pe fetița sa de trei ani să intre pe scara rulantă. Dar copilului îi era teamă de scările rulante și nu vroia să se miște. Situația părea fără ieșire: dintr-un moment în altul, mama putea să-și piardă echilibrul și să cadă. Ea povestește: "Dintr-o dată, cum mă aflam eu în capul scărilor, am văzut o mână cum se lasă pe umărul fetiței. Acea mână aparținea unui domn cu părul alb, în jur de 70 de ani, îmbrăcat într-un costum negru. Era un bărbat foarte bine și cu o aparență foarte calmă. L-am plăcut imediat, iar el s-a uitat la mine ca și cum mi-ar fi zis: "Am eu grijă de fetiță". ªi am dat din cap, ca pentru a-i mulțumi." Cei doi n-au schimbat nici un cuvânt. După ce au coborât scările, a fost un moment mai agitat până ce femeia a reușit să părăsească scara rulantă, timp în care și-a luat privirea de la bătrân. Când s-a uitat din nou, nu mai era nimeni acolo. Mall-ul era atât de gol în acel moment, încât nu mai erau alți cumpărători prin zonă. Iar bătrânul, cu părul său alb si cu costumul negru, era o persoană ușor de remarcat. L-ar fi văzut când se îndepărta. Scara rulantă era transparentă, astfel că nu se putea ascunde în spatele ei. Apoi, dintr-o dată, și-a dat seama că fetița ei nu reacționase în nici un fel. Așa că a întrebat-o: "Tammy, l-ai văzut pe domnul acela din spatele tău?"

Iar Tammy a zis: "Nu, mami".

"Omul acela care a pus mâna pe umărul tău. Nu l-ai văzut?"

Tammy a răspuns: "Nu, mami, n-a pus nimeni mâna pe umărul meu".

ªi atunci mama, care era o femeie destul de intuitivă, a realizat în acel momentul că-l văzuse pe îngerul păzitor al fetiței sale. Mesajul pe care i l-a transmis atunci din priviri a fost: "Așa cum mă vezi acum, cu mâna pe copilul tău, să știi că așa sunt întotdeauna. Deci relaxează-te. Bucură-te de copiii tăi. Treaba ta este să-ți iubești copiii. Nu poți să mai adaugi o zi la viața lor și nici nu poți să iei vreuna. Cât timp îi ai în grijă, treaba ta este doar să-i iubești. Avem noi grijă de restul."

Acesta a fost un moment foarte important pentru ea, deoarece era genul de mamă foarte agitată. Ea spune că din acea zi viața i s-a transformat radical. 
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii, slujitori ai Gratiei Divine, ne protejeaza."
William Shakespeare