Prima pagina arrow"Acum esti in siguranta"

"Acum esti in siguranta"

O tânără femeie americană povestește astfel experiența sa insolită:

angel41.jpg "Recunosc că a fost foarte imprudent din partea mea să merg la plimbare la apusul soarelui în meandrele mahalalelor de la capătul liniei de autobuz din Los Angeles. Eram tânără și pentru prima dată mă găseam într-un oraș mare. Trebuia să aștept seara pentru a mă prezenta la un interviu pentru o slujbă și m-am gândit să-mi petrec câteva ore pentru a vizita anumite cartiere pe care nu le cunoșteam. Am sfârșit prin a mă pierde pe acele străzi puțin frecventate și în timp ce căutam să mă orientez mi-am dat seama că în întuneric, mă urmăreau trei bărbați, încercând să nu se facă observați. Tremurând de frică, am făcut ceea ce fac atunci când am nevoie de ajutor: am început să mă rog la Dumnezeu să ma ajute.

Când am ridicat capul am văzut un al patrulea  bărbat care alerga către mine în întuneric. O Doamne, acum eram cu adevărat pierdută! Eram atât de terorizată încât mi-au fost necesare câteva minute pentru a-l putea distinge pe acel bărbat în întuneric. Era îmbrăcat cu o geacă albă strălucitoare și cu blugi, iar în mână avea o gamelă. Trebuie să fi avut aproximativ 30 de ani și era înalt de cel puțin un metru optzeci. Fața sa era severă dar frumoasă. Am alergat către el și i-am spus: "M-am rătăcit și sunt urmărită de niște bărbați. Mi-e frică..."

"Vino" spuse el "te voi duce într-un loc sigur".

Era puternic și îmi dădea un sentiment de siguranță.

"Nu știu ce s-ar fi petrecut dacă nu ați fi trecut pe acolo ... L-am rugat atât de mult pe Dumnezeu să mă ajute.."

Un surâs imperceptibil i-a apărut pe buze: "Acum ești în siguranță". Ne apropiam de stația de autobuz.

"Mulțumesc, mulțumesc frumos!" am exclamat eu cu căldură și recunoștință.

"La revedere Euphie!" Am fost surprinsă. Mă strigase pe nume! M-am întors către el, dar dispăruse!
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Crede-ma: in tot ceea ce inseamna o incercare, o suferinta sau o datorie, este prezent un inger care te sustine."
Fra Giovanni